Αξιοποιώντας την ιστορική συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Superleague 2, η Ελλάς Σύρου θα στελεχώσει και ομάδα Κ-19 που θα αγωνίζεται στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά από τη Σύρο και άλλα νησιά των Κυκλάδων να αναδείξουν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο εκτός των ορίων του νομού.
Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς όλα τα σωματεία και όλους τους ποδοσφαιριστές της Σύρου και των άλλων νησιών, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία Κ-19 (έτος γέννησης από το 2007 έως και το 2010), να παρευρεθούν την Κυριακή 7/9, ώρα 19:15 και τη Δευτέρα 8/9, ώρα 10:00, στο γήπεδο του Πάγου προκειμένου να συμμετάσχουν σε δοκιμαστικά τεστ.
Παρόντες στις προπονήσεις θα είναι ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Παναγιώτης Χριστοφιλέας, ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας Μιχάλης Λυγνός, ο τιμ μάνατζερ Γιάννης Σίμωσης, ο βοηθός προπονητή της Κ-19 Αντώνης Ντόγος, ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Συριανός και ο γυμναστής Βασίλης Κατσαπαναγιώτης.
Η Κ-19 της Σύρου θα χρησιμοποιεί το γήπεδο της Ερμούπολης για τις προπονήσεις και για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, ενώ οι εκτός έδρας αγώνες θα διεξαχθούν ως εξής:
– Έξι παιχνίδια στην Αττική με τις ομάδες: Ολυμπιακό Β’, Πανιώνιο, Καλλιθέα, Μαρκό, Αιγάλεω, Ηλιούπολη
– Ένα παιχνίδι στην Καλαμάτα και
– Ένα παιχνίδι στα Χανιά
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα δοκιμαστικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο των ακαδημιών Ευάγγελο Λεονταρίτη, καθημερινά από 14:00 έως 18:00, στο τηλέφωνο: 6984677948.




