14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγκρότηση Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής Π.Ε. Θήρας

Share

Συγκροτήθηκαν τα Συμβούλια Αρχιτεκτονικής των Περιφερειακών Ενοτήτων Κυκλάδων Νοτίου Αιγαίου, στις Π.Ε. Σύρου, Νάξου, Θήρας και Τήνου.

Το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής (Σ.Α.) Π.Ε. Θήρας, με έδρα τη Θήρα και χωρική αρμοδιότητα σε Θήρα Φολέγανδρο, Ίο, Σίκινο και Ανάφη, αποτελείται από τα παρακάτω μέλη:

  1. Τον κο Ρεντζή Αθανάσιο κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με A ́ Βαθμό υπάλληλο του Γραφείου Διοικητικής Υποστήριξης Πειραιά της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής, τακτικό μέλος ως Πρόεδρο, χωρίς αναπλήρωση.
  2. Τον κο Παπαδόπουλο Ελευθέριο, κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με A ́ Βαθμό, υπάλληλο της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Θήρας, τακτικό μέλος, χωρίς αναπλήρωση.
  3. Τον κο Παγκαλίδη Κύρο, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, τακτικό μέλος, τον οποίο θα αναπληρώνει ο κος Ζαγγελίδης Ιωάννης, Αρχιτέκτονας Μηχανικός, υποδειχθέντες από τον ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ.
  4. Τον κο Καψιμάλη Αλέξανδρο, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, τακτικό μέλος τον οποίο θα αναπληρώνει η κα Καψιμάλη Μαρία – Άννα, Αρχιτέκτονας Μηχανικός, υποδειχθέντα και υποδειχθείσα αντίστοιχα από το ΤΕΕ.
  5. Τον κο Κυπριτζή Χρυσόστομο, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, τακτικό μέλος τον οποίο θα αναπληρώνει ο κος Καρούτσος Νικόλαος, Αρχιτέκτονας Μηχανικός, υποδειχθέντες από το ΤΕΕ.

Γραμματεία: Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται η κα Γαλαίου Αννα κλάδου ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού, με βαθμό A ́, υπάλληλος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Περιφερειακή Ενότητα Θήρας), την οποία θα αναπληρώνει η κα Συριανού Παρασκευή κλάδου ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού με βαθμό Α’ υπάλληλος της ΥΔΟΜ του Δήμου Θήρας.

Οι συνεδριάσεις του Συμβουλίου καθώς και ο τόπος που θα διαβιβάζονται οι σχετικοί φάκελοι, υπόψη Σ.Α., θα καθοριστούν από τον Πρόεδρο σε συνεργασία με τη Γραμματεία.

Η θητεία των μελών του Συμβουλίου θα είναι διετής και λήγει στις 19/3/2022.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη