Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Ομόφωνη εκλογή του Δημάρχου Θήρας στη θέση του Γραμματέα

Την πρώτη τους συνεδρίαση πραγματοποίησαν χθες τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Ειδικού Περιφερειακού Διαβαθμιδικού Φορέα Διαχείρισης Στέρεων Αποβλήτων Νοτίου Αιγαίου Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α. (ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου), μετά από πρόσκληση του Προέδρου, Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου.

Η συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, είχε ως θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Τη συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου και την εκλογή Αντιπροέδρου και Γραμματέα και
  2. Την ανάθεση δικαιωμάτων και εξουσιών του Διοικητικού Συμβουλίου σε έναν ή περισσότερους συμβούλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη θέση του Αντιπροέδρου ομόφωνα εξελέγη ο Δήμαρχος Ρόδου και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου Αντώνης Καμπουράκης και στη θέση του Γραμματέα, επίσης ομόφωνα, εξελέγη ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας. Το 7μελές Δ.Σ. συμπληρώνουν ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χρήστος Ευστρατίου, Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς και ο Δήμαρχος Νάξου Δημήτρης Λιανός.

Σχετικά με την παροχή εξουσιοδότησης, με ομόφωνη απόφαση των μελών του Δ.Σ. την εταιρία εκπροσωπούν από κοινού ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο Αντιπρόεδρος Αντώνης Καμπουράκης.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη