Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της Θηραϊκής Εταιρείας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών

Η έδρα του επιστημονικού σωματείου μεταφέρθηκε πλέον στη Σαντορίνη

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγη για το επιστημονικό σωματείο “Θηραϊκή Εταιρεία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών” κατά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο του 2019. Μετά και τη συγκρότησή του σε σώμα, πρόεδρος του ΔΣ εξελέγη η οινολόγος Ιωάννα Βαμβακούρη, ενώ ως επίτιμος πρόεδρος ορίστηκε ο εικαστικός Χριστόφορος Ασιμής.

Αναλυτικά τα μέλη του νέου ΔΣ:

Πρόεδρος: Βαμβακούρη Ιωάννα
Αντιπρόεδρος: Ασιμής Κάτων-Νικόλαος
Γραμματέας: Νομικού Παρασκευή
Ταμίας: Φύτρος Ξενοφών
Μέλος: Ζώρζος Ελευθέριος

Αναπληρωματικά μέλη: Παπαοικονόμου Κρυσταλλία, Ξαγοράρη Καλλιόπη

Η Θηραϊκή Εταιρεία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών ιδρύθηκε το 2006 με πρωτοβουλία του αείμνηστου Θηραίου καθηγητή και επιστήμονα Αντωνίου Νικ. Κονταράτου. Σκοπός του σωματείου είναι, σύμφωνα με το καταστατικό του, “μακράν κάθε πολιτικής εξάρτησης, η προώθηση και καλλιέργεια των επιστημών, των γραμμάτων και των τεχνών στη Θήρα, η προβολή και αξιοποίηση Θηραίων ειδικών και των επιτευγμάτων τους, η εκπόνηση μελετών τοπικού και εθνικού ενδιαφέροντος καθώς και η επιστημονική, μορφωτική και πολιτιστική προαγωγή των μελών του”.

Το νέο ΔΣ φιλοδοξεί, με τη στήριξη και συμπαράσταση των μελών της Θηραϊκής Εταιρείας, αλλά και των τοπικών φορέων και της τοπικής κοινωνίας, να αποτελέσει κυψέλη πολιτιστικής και επιστημονικής δραστηριότητας και να προωθήσει τη φιλομάθεια και την ανάπτυξη των γραμμάτων, των τεχνών και των επιστημών στη Σαντορίνη. Για τον σκοπό αυτό προσκαλεί τα παλιά και νέα μέλη να επικοινωνήσουν με τη νέα διοίκηση για τον συντονισμό και τη συνεργασία των προσεχών δραστηριοτήτων της Εταιρείας.

Τρόποι επικοινωνίας:

Θηραϊκή Εταιρεία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών
Φηρά, 84700 Θήρα
Email: thiret2006@gmail.com | Τηλέφωνο: 6974123470 | Facebook: @thiret2006

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη