Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του ΞΕΕ

Στη θέση του Προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος επανεξελέγη ο Αλέξανδρος Βασιλικός, κατόπιν ψηφοφορίας στο πλαίσιο της συγκρότησης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα, που πραγματοποιήθηκε στις 26/11/2021.

Στις θέσεις των αντιπροέδρων εξελέγησαν οι Άρης Σουλούνιας, Χριστίνα Τετράδη και Όλγα Παπαδάκη, ενώ σε αυτή του Οικονομικού Επόπτη ο Αντώνης Μιτζάλης.

Η Διοικούσα Επιτροπή απαρτίζεται από τους Κωνσταντίνο Μέριανο, Ζωχερή Μυκονιάτη, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και Δημήτριο Πολλάλη.

Εκτός της κας Παπαδάκη από τη Μύκονο που εξελέγη αντιπρόεδρος, στο ΔΣ του ΞΕΕ συμμετέχουν ως μέλη από τις Κυκλάδες επίσης οι Μανώλης Καραμολέγκος από τη Σαντορίνη και Γιάννης Μαργαρίτης από τη Νάξο.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Πρόεδρος του ΞΕΕ Αλέξανδρος Βασιλικός δήλωσε:

“Η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου για τη θέση του Προέδρου του ΞΕΕ, με αναβαπτισμένη εντολή από τα μέλη, τα οποία με ρεκόρ συμμετοχής ανέδειξαν το νέο Δ.Σ., είναι για μένα μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη, μέσα στη δυσκολότερη συγκυρία όλων των εποχών για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων απειλών και κινδύνων που αντιμετώπισε η ελληνική φιλοξενία κατά την τελευταία διετία και τις άοκνες προσπάθειές τους για να παραμείνει το ελληνικό ξενοδοχείο στην πρώτη γραμμή της εθνικής προσπάθειας για ανάκαμψη.

Στα νέα μέλη του Δ.Σ. εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο που καλούνται να επιτελέσουν. Οι αβεβαιότητες και οι προκλήσεις παραμένουν και το καθήκον μας είναι ένα: Με ενότητα, συνέπεια και αποφασιστικότητα να ανταποκριθούμε στη θεσμική αποστολή του ΞΕΕ, έχοντας στο επίκεντρο τα μέλη μας και την προσπάθεια που απαιτείται ώστε να φθάσουμε όλοι μαζί στην ασφαλή όχθη της επόμενης μέρας”.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΞΕΕ θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του στις 15/1/22.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη