Σαντορίνη: Συλλήψεις για ληστεία και βαριά σωματική βλάβη σε βάρος αλλοδαπού

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ληστείας και βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος 33χρονου αλλοδαπού στη Σαντορίνη και εντοπίστηκαν οι δράστες.

Πρόκειται για τέσσερις αλλοδαπούς, ηλικίας 16, 18, 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης 11/8 και σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 11/8, στα Φηρά, οι δράστες αφού διαπληκτίστηκαν με τον 33χρονο, τον γρονθοκόπησαν και του αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα.

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας και στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αττικής, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό κατάφεραν στο πλαίσιο αστυνομικών αναζητήσεων να εντοπίσουν και να ταυτοποιήσουν τους δράστες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 460 ευρώ, 3 κινητά τηλέφωνα και τραπεζική-πιστωτική κάρτα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη