Σαντορίνη: Συλλήψεις για ναρκωτικά και για αναβολικά

Share

Ακούστε το άρθρο

Δύο ξεχωριστές υποθέσεις που αφορούν σε ναρκωτικά και παράνομη διακίνηση μη εγκεκριμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας τις τελευταίες ημέρες στο νησί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, το βράδυ της Τετάρτης 16/9 συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στη Σαντορίνη τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 20, 22 και 31 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 20χρονος και ο 22χρονος προμήθευσαν τον 31χρονο με ποσότητα κοκαΐνης. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, στην κατοχή τους και σε όχημα που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 9,2 γραμμάρια κοκαΐνης, 29,6 γραμμάρια κάνναβης, 595 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε δεύτερη υπόθεση, το απόγευμα της Πέμπτης 17/9, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας συνέλαβαν έναν 40χρονο ημεδαπό για παράνομη διακίνηση μη εγκεκριμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών και έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν φιαλίδια που περιείχαν μη εγκεκριμένα φαρμακευτικά προϊόντα, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος προχωρούσε στην παράνομη διακίνησή τους.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη