Φωτογραφία αρχαίου ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Για ρίψη ερυθράς φωτοβολίδας στη θαλάσσια περιοχή του Ακρωτηρίου ενημερώθηκε το βράδυ του Σαββάτου η Λιμενική Αρχή Θήρας. Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από περιπολικό σκάφος και όχημα του Λιμενικού, καθώς και από τρία ιδιωτικά σκάφη για εντοπισμό τυχόν κινδυνευόντων ατόμων στη θάλασσα.

Μετά από εκτενή έρευνα και έλεγχο της περιοχής, διαπιστώθηκε ότι 36χρονος κυβερνήτης του επαγγελματικού πλοίου αναψυχής ”UNDINE” N.Π. 5303 είχε προβεί νωρίτερα στη ρίψη της φωτοβολίδας για ψυχαγωγικό σκοπό. Ο κυβερνήτης συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 5 παρ. 1 του Ν. 456/1976 “περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων” και παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Η Λιμενική Αρχή Θήρας διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ονομάζομαι Κουτρουμπίλης Πάρις και είμαι ο κυβερνήτης που απερίσκεπτα και άσκοπα έκανα χρήση φωτοβολίδας σε μια στιγμή ενθουσιασμού .Θέλω να ζητήσω δημόσιος συγνώμη για την άναυτη πράξη μου, από τις δημόσιες υπηρεσίες ,το κέντρο ελέγχου του λιμενικού σώματος , το τοπικό λιμεναρχείο θήρας τα παιδιά του πλωτού,τούς τοπικούς αλιείς και καπεταναίους που κοινητοποιήθηκαν το βράδυ της 1ης αυγούστου. Είμαι ναυτικός και κατανοώ την αναταραχή και την αγωνιά των ναυτικών όταν δοθεί σήμα κινδύνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here