Σαντορίνη: Σύλληψη γυναίκας που εξωθούσε τα παιδιά της στην επαιτεία

Χειροπέδες σε μια 32χρονη ημεδαπή πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, το πρωί της Τετάρτης 3/5 στη Σαντορίνη. Σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Όπως διαπιστώθηκε, η δράστιδα εκμεταλλεύονταν επιτηδευμένα τρία ανήλικα παιδιά της, εξωθώντας τα στην επαιτεία, θέτοντας ταυτόχρονα σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα και υγεία, στοχεύοντας στη συμπόνια και το κοινό αίσθημα των πολιτών-επισκεπτών-τουριστών, ώστε να τους προσφέρουν χρηματικά ποσά, αποσκοπώντας στον πορισμό παράνομου εισοδήματος.

Το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή του κατασχέθηκε, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, “η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την αστυνόμευση των τουριστικών περιοχών και την πρόληψη-καταπολέμηση παραβατικών συμπεριφορών”.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη