Μπάλα βόλεϊ έτοιμη για σερβίςΑν και μέχρι τώρα υπήρχαν σκέψεις για ματαίωση του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών, καθώς λόγω της δίμηνης αναστολής της αγωνιστικής δράσης πολλές από τις ομάδες έχουν δει τις αθλήτριές τους να αποχωρούν για το εξωτερικό, τελικά κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη των 14 ομάδων με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργο Καραμπέτσο αποφασίστηκε η συνέχιση του πρωταθλήματος.

Σε πρώτη φάση, οι ομάδες θα επιστρέψουν από την 1η Ιανουαρίου στις προπονήσεις, αναμένοντας το πράσινο φως και για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και ελπίζοντας αυτό να γίνει μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου.

Διαφήμιση

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ:

“Μετά από την τελευταία συνάντηση των 14 ομάδων της Volley League Γυναικών με τη παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργου Καραμπέτσου και μετά την ανταλλαγή διαφορετικών απόψεων και επιχειρημάτων, αποφασίστηκε η επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις.

Επιπρόσθετα, εκφράστηκε από όλους τους παράγοντες η αγωνία αλλά και η ευχή της έναρξης του πρωταθλήματος το αργότερο μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου 2021, όπως και της ολοκλήρωσης αυτού.”

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here