“Συμμαχία για τον ελληνικό τουρισμό” στο νέο εταιρικό site της Marketing Greece

Σε πλήρη επανασχεδιασμό του corporate site της www.marketinggreece.com προχώρησε η Marketing Greece, στο πλαίσιο ανανέωσης της εταιρικής εικόνας της. Με κεντρικό μήνυμα “Συμμαχία για τον ελληνικό τουρισμό” η εταιρεία επιδιώκει να αναδείξει τη φιλοσοφία της και να προβάλει το σύνολο του έργου που έχει επιτελέσει από την αρχή της λειτουργίας της.

Στο σύγχρονο, εύχρηστο και φιλικό ψηφιακό περιβάλλον του www.marketinggreece.com το κοινό έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τη δραστηριότητα της εταιρείας, να διαβάσει τα νέα και τις ανακοινώσεις της, να περιηγηθεί στις καμπάνιες που έχουν υλοποιηθεί και να μοιραστεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, θέσεις και απόψεις των ανθρώπων του τουρισμού στην ειδική ενότητα blog.

“Ο επανασχεδιασμός του corporate site της Marketing Greece εντάσσεται στη γενικότερη φιλοσοφία της εταιρείας για εξωστρέφεια και έχει ως στόχο την αμεσότερη επικοινωνία αλλά και την ολοκληρωμένη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις δράσεις μας” σχολίασε η CEO της Marketing Greece, κα Ιωάννα Δρέττα.

Η Marketing Greece αποτελεί μια καινοτόμο πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Είναι η συμμαχία του ιδιωτικού τομέα για την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here