Συνάντηση Γ. Χατζημάρκου με τη νέα Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Την πρώτη επίσημη συνάντηση εργασίας με τη νέα Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κα Χρυσή Βιτσιλάκη, είχε το μεσημέρι της Δευτέρας (15/10) στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος. Η συνάντηση οριοθετεί την έναρξη μιας νέας περιόδου σχέσεων μεταξύ του Πανεπιστημίου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που, όπως συμφωνήθηκε, θα χαρακτηρίζεται από στενή συνεργασία, ανοιχτή επικοινωνία και από κοινού αντιμετώπιση προβλημάτων.

Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη την κα Βιτσιλάκη για την εκλογή της ως Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο της, ενώ η ίδια από την πλευρά της εξέφρασε, εκ μέρους του Πανεπιστημίου, τον σημαντικότατο ρόλο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην περαιτέρω ανάπτυξή του.

Το βασικό θέμα που τέθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας ήταν η αντιμετώπιση του κτιριολογικού προβλήματος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με την ανάπτυξη των μονάδων της Ρόδου και της Σύρου. Συμφωνήθηκε αμοιβαίως ότι είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για την ανάπτυξη και εδραίωση του Πανεπιστημίου Αιγαίου, πάνω στο οποίο θα δοθεί συνέχεια με τους συνεργάτες του Περιφερειάρχη και της Πρυτάνεως, αφού δοθούν οι σχετικές κατευθύνσεις, προκειμένου, το συντομότερο δυνατόν να ξεκινήσει η διαχείρισή του.

Ο Περιφερειάρχης, για τον σκοπό αυτό, έκανε γνωστή στην Πρύτανη τη δέσμευση του σχετικού ποσού στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020”.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη