Συνάντηση εργασίας με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών στον Δήμο Θήρας

Το ζήτημα της ενίσχυσης των Υπηρεσιών του Δήμου Θήρας, ώστε να λειτουργούν εύρυθμα και αποδοτικά, κυριάρχησε στη συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη, που είχε στη Σαντορίνη ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας.

Ο κος Σιγάλας τόνισε πως η υποστελέχωση των Υπηρεσιών και η έλλειψη εξειδικευμένων και έμπειρων στελεχών σε υπηρεσίες-κλειδιά αποτελεί ανασχετικό παράγοντα των προσπαθειών για προώθηση καινοτόμων δράσεων και απαραίτητων έργων για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Σαντορίνης. Με τη σειρά του, ο κος Σταυριανουδάκης διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, προκειμένου ο Δήμος Θήρας να ενισχύσει τη λειτουργική του αποτελεσματικότητα.

Ο ΓΓ του Υπουργείου Εσωτερικών ενημερώθηκε επίσης για τις προτάσεις που έχει υποβάλει ο Δήμος προς χρηματοδότηση, καθώς και για τις δράσεις και τα έργα που υλοποιούνται στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Ανάπτυξης της Σαντορίνης, ενώ ενημέρωσε για τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα που μπορεί να αξιοποιήσει ο Δήμος Θήρας.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Θήρας, υπήρξε αμοιβαία δέσμευση για την εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος του Δήμου και των πολιτών της Σαντορίνης.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη