Συνάντηση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου με τον Έπαρχο Θήρας

Αιχμές κατά ΑΕΜΥ και Δήμου από τον Έπαρχο - Τάχθηκε υπέρ του να μπει κάποιο φρένο στη ξενοδοχειακή ανάπτυξη

Θέματα γενικού περιφερειακού και δημοτικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχαν την Τετάρτη 6/9 μέλη του ΔΣ του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου και ο Έπαρχος Θήρας Χαράλαμπος Δαρζέντας.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Νομικός εξέφρασε στον Έπαρχο τον προβληματισμό του για τα θέματα του στρατηγικού σχεδιασμού και για το γενικότερο μέλλον του νησιού.

Από την πλευρά του, ο Έπαρχος Θήρας αναλύοντας τις σκέψεις του για την ξενοδοχειακή ανάπτυξη, τάχθηκε υπέρ του να μπει κάποιο φρένο, αναφέρθηκε επίσης στην υποστελέχωση των υπηρεσιών καθώς δε γίνονται προσλήψεις, ενώ για το κυκλοφοριακό πρόβλημα του νησιού ανέφερε πως οι κυκλικοί κόμβοι ή τα φανάρια θα μπορούσαν να δώσουν λύση. Μένοντας στα του οδικού δικτύου ανέφερε ότι σχεδιάζεται η φωταγώγηση του δρόμου του Αθηνιού, καθώς και η επιπρόσθετη τοποθέτηση φωτιστικών και προστατευτικών μπαρών στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Αιχμηρές τοποθετήσεις για νοσοκομείο, αθλητικές υποδομές και επαρχείο
Για τα γνωστά θέματα λειτουργίας του Γ.Ν. Θήρας, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου, κατά τον Έπαρχο το πρόβλημα είναι στη διοίκηση της ΑΕΜΥ και στον τρόπο που αυτή διαχειρίζεται το όλο θέμα.

Για τις αθλητικές υποδομές του νησιού, ο Έπαρχος είπε ότι δεν υπάρχει κάποιος σχεδιασμός από τον Δήμο, με αποτέλεσμα η Περιφέρεια να μην έχει χρηματοδοτήσει έως τώρα κανένα έργο, ενώ σχετικά με το κτήριο του Επαρχείου, ενημέρωσε ότι είχε γίνει πρόταση στο Δήμο Θήρας με αρνητική απάντηση.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη