20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στις 13/11

Share

Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, ώρα 13:00, πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης η επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης για συζήτηση και λήψη απόφασης είναι τα παρακάτω:

  1. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας (1ο & 2ο στάδιο – ανάδειξης προσωρινού μειοδότη και κατακύρωσης του διαγωνισμού στον προσωρινό μειοδότη, αντίστοιχα) του ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού με συστημικό αριθ. 92311 του έργου: “Επισκευή – αποκατάσταση του σεισμόπληκτου Ι.Μ.Ν. Αγίου Νικολάου νήσου Κω”.
  2. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του “ΦΟΔΣΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.” και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑ) για την Πράξη του ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ με κωδικό ΟΠΣ-MIS 5001908 “Δράσεις για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αστικών Αποβλήτων Δήμου Λέρου”.
  3. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του “ΦΟΔΣΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.”, του Δήμου Καρπάθου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑ) για την Πράξη του ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ με κωδικό ΟΠΣ-MIS 5010434 “Ολοκλήρωση 2ου Κυττάρου ΧΥΤΑ Καρπάθου και προμήθεια εξοπλισμού διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων”.
  4. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του “ΦΟΔΣΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.” και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑ) για την Πράξη του ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ με κωδικό ΟΠΣ-MIS 5002059 “Δράσεις για την ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών αποβλήτων Δήμου Μήλου”.
  5. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του “ΦΟΔΣΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.” και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑ) για τις Πράξεις του ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ με κωδικούς ΟΠΣ – MIS 5002249 “Δράσεις για την ολοκληρωμένη διαχείριση Αστικών Αποβλήτων Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων”, ΟΠΣ – MIS 5002450 “Μονάδα Επεξεργασίας Στερεών Αποβλήτων και κατασκευή νέου κυττάρου ΧΥΤΥ Δήμου Σύρου-Ερμούπολης”, ΟΠΣ – MIS 5001925 “Χώρος Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων και Μονάδα Κομποστοποίησης Δήμου Τήνου” και ΟΠΣ – MIS 5060722 “Χώρος υγειονομικής ταφής υπολειμμάτων και Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων Δήμου Άνδρου”.
  6. Έγκριση όρων δημοπράτησης του έργου “Συντήρηση – Επισκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στη Βάρη ν. Σύρου”.
  7. Έγκριση όρων δημοπράτησης του έργου “Συντήρηση αθλητικών Εγκαταστάσεων Στον Πάγο ν. Σύρου”.
  8. Έγκριση όρων δημοπράτησης, ορισμός επιτροπής διαγωνισμού και χειριστή για την ανάθεση παροχής της υπηρεσίας: “Καθαρισμός ρεμάτων νήσων Καρπάθου και Κάσου, για χρονικό διάστημα τριών ετών”.
  9. Έγκριση όρων δημοπράτησης, ορισμός επιτροπής διαγωνισμού και χειριστή για την ανάθεση παροχής της υπηρεσίας: “Καθαρισμός ρεμάτων νήσων Καλύμνου, Πάτμου, Λέρου, Αστυπάλαιας, Λειψών και Αγαθονησίου, για χρονικό διάστημα τριών ετών”.
  10. Έγκριση όρων δημοπράτησης, ορισμός επιτροπής διαγωνισμού και χειριστή για την ανάθεση παροχής της υπηρεσίας: “Καθαρισμός ρεμάτων νήσων Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Μεγίστης, για χρονικό διάστημα τριών ετών”.
  11. Έγκριση όρων δημοπράτησης για το έργο “Εργασίες Μόνωσης στο κτίριο του Κτηνιατρείου Τήνου”.
  12. Έγκριση όρων δημοπράτησης του έργου  “Ηλεκτροφωτισμός γηπέδων ποδοσφαίρου ν. Τήνου και ν. Κύθνου”.
  13. Έγκριση ανάθεσης εκτέλεσης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών ν. Δωδ/σου για το σχολικό έτος 2020-2021 από πρόσκληση ενδιαφέροντος με διαπραγμάτευση για ν. Ρόδο (δρομολόγια ΠΛΑΤΑΝΙΑ-ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑ).
  14. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης δικαιολογητικών συμμετοχής-τεχνικών προσφορών του διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για “Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2020” Υποέργο 1: Είδη τροφίμων για τον φορέα ΠΕ Καλύμνου-Λέρου-Πάτμου-Αστυπάλαιας-Λειψών-Αγαθονησίου-Καρπάθου-Κάσου (Νο 54).
  15. Έγκριση τροποποίησης σύμβασης και απόφασης έγκρισης δαπάνης στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης: “Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2015-2016”.
  1. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο: “Αποκατάσταση της κυκλοφορίας της γέφυρας στον ποταμό Μάκαρη”.
  2. Έγκριση σύναψης διαβαθμιδικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο: “Προμήθεια ποδοσφαιρικού τάπητα και λοιπού εξοπλισμού για τις ανάγκες του γηπέδου ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ.Ρ. στις αθλητικές εγκαταστάσεις Καρακόνερου του Δήμου Ρόδου”.
  3. Έγκριση σύναψης διαβαθμιδικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο: “Εργασίες Δημοτικού Γηπέδου Απολλώνων”.
  4. Έγκριση σύναψης διαβαθμιδικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Λειψών και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο: “Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Λειψών”.
  5. Εξειδίκευση πίστωσης για δαπάνες της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.
  6. Εξειδίκευση πιστώσεων – ανάκληση πιστώσεων – έγκριση πολυετών δεσμεύσεων,  Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.
  7. Δικαστικές υποθέσεις Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.
  8. Ορθές Επαναλήψεις – Τροποποιήσεις – Ανακλήσεις αποφάσεων, Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
  9. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ.κ. Αντιπεριφερειαρχών.

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη