Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου στις 30/3

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 30 Μαρτίου, ώρα 16:00, η οποία θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στην πόλη της Ρόδου. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:

ΘΕΜΑ 1
Παράταση ενιαίου πλαισίου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων κάθε είδους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με εξαίρεση αυτών που αναφέρονται στο άρθρο 42 του ν. 1892/1990 (ΦΕΚ 101 Α) και στο άρθρο 14 του ν. 2194/1994 (ΦΕΚ 34 A).
Εισηγητές: Γιάννης Ευαγγέλου, Έπαρχος ΠΕ Κέας– Κύθνου, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Εμπορίου Κυκλάδων & Νάκη Ευριδίκη, Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου και Επαγγέλματος Δωδεκανήσου

ΘΕΜΑ 2ο
Λήψη απόφασης για την παραχώρηση της εκμετάλλευσης του εμπορικού σήματος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στον Αναπτυξιακό της Οργανισμό με την επωνυμία “Κ2 Α.Ε. Αναπτυξιακός Οργανισμός Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου”.
Εισηγητής: Γεώργιος Χατζημάρκος, Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

ΘΕΜΑ 3ο
4η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και 4η Τροποποίηση Π/Υ Δωδεκανήσου οικονομικού έτους 2023.
Εισηγητής: Αντώνης Παπούλης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Δωδεκανήσου.

ΘΕΜΑ 4ο
4η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και 4η Τροποποίηση Π/Υ Κυκλάδων οικονομικού έτους 2023.
Εισηγητές: Αντώνης Λούβαρης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Κυκλάδων & Μαρία Ελευθερίου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Οικονομικού Κυκλάδων

ΘΕΜΑ 5ο
Τροποποίηση της αριθμ. 16/2023 απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου περί έγκρισης Οικονομικού Απολογισμού Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου οικονομικού έτους 2021.
Εισηγήτρια: Μαρία Ελευθερίου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Οικονομικού Κυκλάδων

ΘΕΜΑ 6ο
Έγκριση Σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της ΠΝΑι και του Δήμου Πάρου για την υλοποίηση του έργου “Επισκευή Γηπέδου Ποδοσφαίρου Μάρπησσας Πάρου”.
Εισηγητής: Κωνσταντίνος Μπιζάς, Έπαρχος Πάρου

ΘΕΜΑ 7ο
Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Χάλκης και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την πράξη “Ορειβατικός – Θρησκευτικός Τουρισμός Δήμου Χάλκης”.
Εισηγητής: Χρήστος Ευστρατίου, Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

ΘΕΜΑ 8ο
Ακύρωση της υπ.αριθμ.531/2022 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής και έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Λειψών για την πράξη “Ανάδειξη δικτύου πεζοπορικών και ποδηλατικών διαδρομών”.
Εισηγητής: Εμμανουήλ Μουσελλής, Έπαρχος Π.Ε. Καλύμνου

ΘΕΜΑ 9ο
Έγκριση 4ης Τροποποίησης της Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Νισύρου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την πράξη “Έργα ύδρευσης των οικισμών Εμπορειού και Νικιών”.
Εισηγητής: Ιωάννης Καμπανής, Έπαρχος Κω – Νισύρου

ΘΕΜΑ 10ο
Έγκριση 2ης Τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ ΠΝΑ και ΔΛΤ Πάρου-Αντιπάρου για την υλοποίηση του “Μελέτη, Κατασκευή και Άδειες Ίδρυσης και Λειτουργίας Υδατοδρομίου στην Πάρο”, ως προς το άρθρο 2: Ισχύς και Διάρκεια με την παράταση ισχύος τους κατά 30 μήνες.
Εισηγητές: Κωνσταντίνος Μπιζάς, Έπαρχος Πάρου – Λουκάς Καραδήμας, Προϊστάμενος Τεχνικών Έργων Κυκλάδων

ΘΕΜΑ 11ο
Γνωμοδότηση για τη δυνατότητα συμβιβασμού ή κατάργηση δίκης σχετικά με την από 21-10-2022 με αριθμ. κατάθεσης ΑΓ460/21-10-2022 αγωγή της ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία “ΤΑΚΟΥΔΗΣ Α.Ε.” κατά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Εισηγητής: Γεώργιος Μαυρομμάτης, Προϊστάμενος Αυτοτελούς Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών ΠΝΑ.

ΘΕΜΑ 12ο
Έγκριση σχεδίου τροποποίησης σύμβασης του έργου: “ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ” (με α/α ΟΠΣ 5031154).
Εισηγητές: Κυριακή Κυρίτση, Προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικής Αρωγής ΠΕ Κυκλάδων – Τριαντάφυλλος Καραγιάννης, Γενικός Δ/ντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

ΘΕΜΑ 13ο
Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου στο πλαίσιο τoυ έργου “ICARIA: Improving ClimAte Resilience of crItical Assets (Βελτίωση της κλιματικής ανθεκτικότητας κρίσιμων περιουσιακών στοιχείων)” (Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Horizon Europe).
Εισηγητής: Χρήστος Μπάρδος, Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Δωδεκανήσου και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

ΘΕΜΑ 14ο
Τροποποίηση σύμβασης ανάθεσης υπηρεσίας μεταφοράς μαθητών μεταξύ της Π.Ν.Α. και του αναδόχου ΚΤΕΛ ΝΑΞΟΥ.
Εισηγήτρια: Αριστέα Κωτούλα, Προϊσταμένη του Τμήματος Προμηθειών Κυκλάδων

ΘΕΜΑ 15ο
Τροποποίηση σύμβασης ανάθεσης υπηρεσίας μεταφοράς μαθητών μεταξύ της Π.Ν.Α. και του αναδόχου ΚΤΕΛ Άνδρου
Εισηγήτρια: Αριστέα Κωτούλα, Προϊσταμένη του Τμήματος Προμηθειών Κυκλάδων

ΘΕΜΑ 16ο
Επικύρωση πρακτικών της 2ης/30-1-2023, 3ης/31-1-2023, 4ης/7-2-2023 (Διά Περιφοράς Συνεδρίασης), 6ης/15-2-2023 (Διά Περιφοράς Συνεδρίασης), 5ης/20-2-2023 και 7ης/24-2-2023 (Διά Περιφοράς Συνεδρίασης), συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη