Συνεδριάζει στη Νάξο το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών

Εν μέσω τρικυμίας που έχει προκαλέσει η προγραμματισμένη για την άλλη εβδομάδα απεργία της ΠΝΟ, συνεδριάζει αύριο 6/4 και ώρα 11:30 στη Νάξο το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, με τα θέματα ημερήσιας διάταξης που αναφέρονται εδώ: imerisia_diataxi_sas.

Τα θέματα της ημερησίας διάταξης, που θα συζητήσουν τα 26 μέλη του ΣΑΣ, είναι 36 και αφορούν σχεδόν όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες. Το γεγονός αυτό συνεπάγεται ότι εκπρόσωποι όλων των ακτοπλοϊκών εταιρειών (συμπεριλαμβανομένων της BlueStarFerries και της GoldenStarFerries) θα βρίσκονται στο νησί και θα υπάρξει μία σημαντική ευκαιρία να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για τα ακτοπλοϊκά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Ταυτόχρονα θα βρεθούν στο νησί, δύο γενικοί γραμματείς της κυβέρνησης, οι κ.κ. Λίτινας και Χαλκιώτης, ο περιφερειάρχης Γ. Μαχαιρίδης, οι τοπικοί βουλευτές και οι δήμαρχοι των Κυκλάδων καθώς προγραμματίζεται (για την επόμενη μέρα) ενημερωτική διευρυμένη σύσκεψη για να συζητηθούν τα φλέγοντα θέματα των συνδέσεων των νησιών με τον Πειραιά και την Ραφήνα και των καθυστερήσεων των δρομολογίων που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα.

Σημειώνεται ότι η Νάξος προκρίθηκε από την Σύρο για την συνεδρίαση του ΣΑΣ καθώς ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προσφέρει δωρεάν φιλοξενία στα μέλη του Συμβουλίου, ενώ σημαντική ήταν και η πίεση που άσκησε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Γκούφας προκειμένου η συνεδρίαση να γίνει στην Νάξο.

Πηγή: www.naxosnow.gr


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη