17.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνέδριο στη Σαντορίνη για τον τουρισμό πολυτελείας – Η πρώτη παρουσίαση

Share

Το 1ο συνέδριο για τον τουρισμό πολυτελείας, με τίτλο “The Luxury Side of Greece”, πρόκειται να φιλοξενήσει η Σαντορίνη την άνοιξη του 2023. Το συνέδριο έχει προγραμματιστεί για τις 29-30 Απριλίου 2023 και συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Θήρας και την εταιρεία Update Entertainment, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. Στόχος, σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι να αναδείξει την Ελλάδα ως ισχυρό προορισμό στον συνεχώς αναπτυσσόμενο τουρισμό πολυτελείας, διεκδικώντας τη δική της ξεχωριστή θέση ανάμεσα σε ένα έντονα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον.

Αν και μένουν μόλις τέσσερις μήνες μέχρι την έναρξη του συνεδρίου, οι πληροφορίες προς το παρόν έρχονται “με το σταγονόμετρο”, ενώ δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα ούτε ο διαδικτυακός τόπος του συνεδρίου.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 19/12, πραγματοποιήθηκε στη Μαρίνα Ζέας, στον Πειραιά, εντός του mega yacht O’Pari, η πρώτη παρουσίαση του συνεδρίου και του σχετικού προωθητικού σποτ, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Δημήτρης Λάλος. Το σποτ θα κυκλοφορήσει σύντομα, ωστόσο, μια πρώτη γεύση έχει ήδη δώσει από τα τέλη Νοεμβρίου ο ηθοποιός, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση απευθείας στο Instagram εδώ.

Κατά την εκδήλωση παρουσιάστηκε επίσης το λογότυπο του συνεδρίου, ο ανθός της κάππαρης, ένα από τα πιο γνωστά προϊόντα της θηραϊκής γης, που συνδυάζει την ξεχωριστή γεύση του με την εκλεκτή ομορφιά του.

Στην εκδήλωση έδωσε το “παρών” ο υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε με βοντεοσκοπημένο μήνυμα η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη.

Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.

“Στόχος μας είναι το συνέδριο να αγκαλιαστεί από το σύνολο της επιχειρηματικότητας, από το σύνολο της σαντορινιάς κοινωνίας. Άλλωστε ο τουρισμός πολυτελείας αφορά στο σύνολο της τουριστικής δραστηριότητας, αφορά στην ποιοτική αναβάθμιση ολόκληρου του τουριστικού προϊόντος της Σαντορίνης”, ανέφερε μεταξύ άλλων κατά την παρουσίαση ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας.

Η CEO της διοργανώτριας εταιρείας “Update Entertainment” Ελένη Σπυροπούλου αναφέρθηκε στους υψηλούς προσκεκλημένους από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα παραστούν στο συνέδριο, όπως επίσης και στις εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει, με στόχο να αφήσουν ένα μοναδικό αποτύπωμα, δημιουργώντας έναν θεσμό που θα ταυτιστεί με τα πολυτελή ξενοδοχεία, την ποιοτική παροχή υπηρεσιών, την υψηλή γαστρονομία, το yachting, cruising και όλα όσα περιλαμβάνει ο τουρισμός πολυτελείας.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar after sunset

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη