Συνεργασία Δήμου Θήρας με MTC GROUP για την τουριστική διαχείριση της Σαντορίνης

Την πρόθεση του Δήμου Θήρας να αναθέσει στον όμιλο “MTC GROUP” το έργο του Συμβούλου Διαχείρισης της Σαντορίνης ως τουριστικού προορισμού ανακοίνωσε σήμερα (11/10) ο Δήμαρχος, κος Αντώνης Σιγάλας.

Προηγήθηκε σύσκεψη στα γραφεία του Δήμου, κατά την οποία ο πρόεδρος του MTC Group, κος Νότης Μαρτάκης ανέπτυξε τις τάσεις που διαμορφώνονται διεθνώς σε επίπεδο ζήτησης και παρουσίασε τους άξονες στους οποίους θα πρέπει να κινηθεί ο προορισμός Σαντορίνη. Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Θήρας, ο κος Μαρτάκης παρουσίασε το πλαίσιο της πολιτικής που πρέπει να ακολουθηθεί, η οποία θα λαμβάνει υπόψη τα σημερινά προβλήματα και θα τα αντιμετωπίζει με την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σαντορίνης.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θήρας κ. Σιγάλας τόνισε: “Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Δήμου μας για τη διαχείριση του τουριστικού προορισμού Σαντορίνη, η συνεργασία μας με τον κο Μαρτάκη, κορυφαίο στον τομέα αυτό, θα ενισχύσει τη θέση της Σαντορίνης στο παγκόσμιο τουριστικό στερέωμα”.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here