13.2 C
Santorini
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Συνεργασία Δήμου Θήρας με MTC GROUP για την τουριστική διαχείριση της Σαντορίνης

Share

Την πρόθεση του Δήμου Θήρας να αναθέσει στον όμιλο “MTC GROUP” το έργο του Συμβούλου Διαχείρισης της Σαντορίνης ως τουριστικού προορισμού ανακοίνωσε σήμερα (11/10) ο Δήμαρχος, κος Αντώνης Σιγάλας.

Προηγήθηκε σύσκεψη στα γραφεία του Δήμου, κατά την οποία ο πρόεδρος του MTC Group, κος Νότης Μαρτάκης ανέπτυξε τις τάσεις που διαμορφώνονται διεθνώς σε επίπεδο ζήτησης και παρουσίασε τους άξονες στους οποίους θα πρέπει να κινηθεί ο προορισμός Σαντορίνη. Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Θήρας, ο κος Μαρτάκης παρουσίασε το πλαίσιο της πολιτικής που πρέπει να ακολουθηθεί, η οποία θα λαμβάνει υπόψη τα σημερινά προβλήματα και θα τα αντιμετωπίζει με την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σαντορίνης.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θήρας κ. Σιγάλας τόνισε: “Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Δήμου μας για τη διαχείριση του τουριστικού προορισμού Σαντορίνη, η συνεργασία μας με τον κο Μαρτάκη, κορυφαίο στον τομέα αυτό, θα ενισχύσει τη θέση της Σαντορίνης στο παγκόσμιο τουριστικό στερέωμα”.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη