Την πρόθεση του Δήμου Θήρας να αναθέσει στον όμιλο “MTC GROUP” το έργο του Συμβούλου Διαχείρισης της Σαντορίνης ως τουριστικού προορισμού ανακοίνωσε σήμερα (11/10) ο Δήμαρχος, κος Αντώνης Σιγάλας.

Προηγήθηκε σύσκεψη στα γραφεία του Δήμου, κατά την οποία ο πρόεδρος του MTC Group, κος Νότης Μαρτάκης ανέπτυξε τις τάσεις που διαμορφώνονται διεθνώς σε επίπεδο ζήτησης και παρουσίασε τους άξονες στους οποίους θα πρέπει να κινηθεί ο προορισμός Σαντορίνη. Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Θήρας, ο κος Μαρτάκης παρουσίασε το πλαίσιο της πολιτικής που πρέπει να ακολουθηθεί, η οποία θα λαμβάνει υπόψη τα σημερινά προβλήματα και θα τα αντιμετωπίζει με την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σαντορίνης.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θήρας κ. Σιγάλας τόνισε: “Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Δήμου μας για τη διαχείριση του τουριστικού προορισμού Σαντορίνη, η συνεργασία μας με τον κο Μαρτάκη, κορυφαίο στον τομέα αυτό, θα ενισχύσει τη θέση της Σαντορίνης στο παγκόσμιο τουριστικό στερέωμα”.

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here