20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συνεργασία INΣΕΤΕ – ReGeneration Academy για εξειδικευμένη εκπαίδευση στον τουρισμό

Share

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης, ReGeneration Academy, ενώνει τις δυνάμεις του με το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) και, επενδύοντας στην τεχνογνωσία του φορέα σε θέματα εκπαίδευσης στον τομέα του τουρισμού, εισάγει το “ReGeneration Hospitality Front Office Academy Powered by INSETE”.

Με πλοηγό τον τουρισμό που αποτελεί κινητήριο δύναμη της ελληνικής οικονομίας και της κοινωνικής ευημερίας, το ReGeneration Academy, πιστό στον σκοπό του, επανέρχεται δυναμικά με άλλη μία πρόταση για την κάλυψη του κενού μεταξύ διαθέσιμων θέσεων εργασίας και κατάλληλα καταρτισμένων υποψηφίων, μέσα από την εξειδικευμένη εκπαίδευση.

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “ReGeneration Hospitality Front Office Academy Powered by INSETE”, αφορά τον τομέα του Front Office, που αποτελεί ένα από τα πιο κομβικά τμήματα του ξενοδοχείου και των αντίστοιχων θέσεων, όπως αυτή του Rooms Division, του Guest Service και του Guest Relations Agent. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσφέρει πληθώρα δυνατοτήτων εξέλιξης για τους εργαζόμενους, όχι μόνο μέσα στο τμήμα της υποδοχής αλλά και σε άμεσα συνεργαζόμενα τμήματα, καθώς τους τοποθετεί στο επίκεντρο της λειτουργίας ενός ξενοδοχείου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέσα από το www.regeneration.gr, μέχρι τις 23 Νοεμβρίου, ενώ στις προϋποθέσεις δεν περιλαμβάνεται να έχουν εκπαίδευση σχετική με τα τουριστικά επαγγέλματα.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη