Συνεργασία του Katikies Garden με τον διεθνή ταξιδιωτικό όμιλο Virtuoso

Το Katikies Garden εντάσσεται στην συλλογή του Virtuoso που περιλαμβάνει τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία, θέρετρα, κρουαζιέρες, αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικούς πράκτορες και λοιπούς ταξιδιωτικούς φορείς στον κόσμο.

Στο exclusive χαρτοφυλάκιο πολυτελών ταξιδιωτικών συνεργατών του Virtuoso® εντάχθηκε το ξενοδοχείο Katikies Garden, μέλος του Ομίλου Katikies Hotels, που βρίσκεται στην καρδιά των Φηρών στη Σαντορίνη. Σύμφωνα με το Katikies Garden, η ένταξη στον Virtuoso θα προσφέρει νέες ευκαιρίες σε επίπεδο πωλήσεων και marketing στους περισσότερους από 21.000 συμβούλους πολυτελών ταξιδιών του δικτύου, καθώς και στο εξαιρετικά επιθυμητό πελατολόγιό τους. Τα πρακτορεία του Virtuoso ανά τον κόσμο επιτυγχάνουν κατά μέσο όρο πωλήσεις αξίας 28-32 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως, γεγονός που καθιστά το δίκτυο τον σημαντικότερο παίκτη στην κατηγορία των πολυτελών ταξιδιών.

“Η διαδικασία εισαγωγής του Virtuoso είναι εξαιρετικά επιλεκτική, οπότε το να γίνει κανείς προτιμώμενος συνεργάτης είναι πραγματικά μία πολύ μεγάλη τιμή”, δήλωσε ο Βασίλειος Κουμπής, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Katikies. “Η φήμη που απολαμβάνουν τα μέλη του δικτύου Virtuoso για την κορυφαία αφοσίωση τους πελάτες τους είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τη δική μας προσωποποιημένη προσέγγιση εξυπηρέτησης. Τώρα που είμαστε και εμείς μέρος αυτού του καταξιωμένου δικτύου, αδημονούμε να προσφέρουμε με τη σειρά μας στους συμβούλους του Virtuoso και στους πελάτες τους τις εξαιρετικές παροχές, αξίες και εμπειρίες μας που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες τους”.

Το Katikies Garden εντάσσεται στην συλλογή του Virtuoso που περιλαμβάνει τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία, θέρετρα, κρουαζιέρες, αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικούς πράκτορες και λοιπούς ταξιδιωτικούς φορείς στον κόσμο. Οι συνεργάτες αυτοί, που ειδικεύονται στην παροχή παγκόσμιας κλάσης υπηρεσιών και εμπειριών, προσφέρουν ανώτερες παροχές, σπάνιες ευκαιρίες και προστιθέμενη αξία για τους πελάτες του Virtuoso. Αυτοί οι καταξιωμένοι προμηθευτές είναι σε θέση να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους στους πελάτες του Virtuoso μέσω των μέσων του δικτύου και στα πρακτορεία του Virtuoso μέσω πολλαπλών καναλιών επικοινωνίας και εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένου του Virtuoso Travel Week, της κορυφαίας στον κόσμο συνάντησης των ανθρώπων του πολυτελούς τουρισμού. Η αποδοχή του Katikies Garden στον Virtuoso προσφέρει στο ξενοδοχείο άμεση σύνδεση με τα κορυφαία παγκοσμίως ταξιδιωτικά πρακτορεία στη Βόρεια και Λατινική Αμερική, την Καραϊβική, την Ευρώπη, την Ασία-Ειρηνικό, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Μεταξύ των αποκλειστικών προνομίων για τους πελάτες που κλείνουν την διαμονή τους στο Katikies Garden μέσω του Virtuoso είναι τα παρακάτω:

  • Καθημερινό à la carte κυκλαδίτικο πρωινό για δύο και wifi σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους.
  • Ποτό καλωσορίσματος, φιάλη με signature κρασί, πιατέλα με φρούτα και κεράσματα στο δωμάτιο κατά την άφιξη.
  • 100$ πιστωτικό ανά διαμονή για κατανάλωση εντός του ξενοδοχείου.
  • Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου, early check-in και late check out, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη