Συνεστίαση Γενικού Λυκείου Θήρας – φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014, η ετήσια συνεστίαση του Γενικού Λυκείου Θήρας. Μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευτικοί, γονείς, συγγενείς και φίλοι γέμισαν το κέντρο Μαριώ, στον Μονόλιθο.

Ο πρόεδρος του 15μελούς του Λυκείου, Δημήτρης Γιαννής, άνοιξε την εκδήλωση με μια σύντομη ομιλία και εκ μέρους όλων των μαθητών προσέφερε από μία ανθοδέσμη στην καθηγήτρια μαθηματικών Τερέζα Μωυσίδου και στην πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Νικολέττα Σιγάλα.

Στη συνέχεια παρουσιάσθηκε πολύ ενδιαφέρον μουσικό πρόγραμμα από 7μελές μαθητικό συγρότημα, του οποίου τα μέλη στο περιθώριο των σπουδών τους παρακολουθούν μαθήματα σε ωδείο. Για την προετοιμασία της εκδήλωσης αυτής αφιέρωσαν πολύ χρόνο. Φωτογραφία κάτω:

geniko_lykeio_0489

Με πρωτότυπο τρόπο οι μαθητές και οι μαθήτριες εκδήλωσαν τη συμπάθειά τους προς τον Λυκειάρχη κ. Μανώλη Καραμολέγκο παραδίδοντας του ως δώρο ένα κουτί που περιείχε πολλά μικρότερα κουτιά και το καθένα από αυτά κάρτες που έγραφαν τι σκέπτονται για αυτόν. Φωτογραφία κάτω:

geniko_lykeio_0492

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη