Volleyleague: Συνέχεια στη Νάξο για τον ΑΟ Θήρας

Λίγες μέρες μόνο μετά τον αγώνα με την Kanti και την πρόκρισή του στους 8 του Challenge Cup, ο ΑΟ Θήρας στρέφει την προσοχή του στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Volleyleague. Συνεχίζοντας το απαιτητικό αγωνιστικό πρόγραμμα του τελευταίου διαστήματος, θα ταξιδέψει στη Νάξο, όπου το Σάββατο 8/2 στις 19:00 θα αναμετρηθεί με τον Πανναξιακό για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Σαντορίνης μέχρι σήμερα μετρά 13 νίκες και 1 ήττα, και με 38 βαθμούς βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό. Στην προηγούμενη αγωνιστική είχε κερδίσει εύκολα εντός έδρας τον Πορφύρα.

Η ομάδα της Νάξου, μετά από 9 νίκες και 5 ήττες, είναι με 27 βαθμούς στην 5η θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πίσω από την τετράδα που οδηγεί στα πλέι οφ. Στην προηγούμενη αγωνιστική είχε κερδίσει εκτός έδρας τον Αίαντα Ευόσμου.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, ξεχωρίζει η έξοδος του Ολυμπιακού στην έδρα του μαχητικού -και τρίτου στη βαθμολογία- ΠΑΟΚ. Θα αναμετρηθούν επίσης η Θέτιδα με το Μαρκόπουλο, ο Ηλυσιακός με την Ηλιούπολη, ο Πορφύρας με τον Άρη και ο Παναθηναϊκός με τον Αίαντα. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη