Συνεχίζει σε υψηλά επίπεδα ο υδράργυρος ως την Παρασκευή

Μέχρι και την Παρασκευή 4/9 θα συνεχιστούν οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, με τη μέγιστη θερμοκρασία να βρίσκεται αρκετά πάνω από τις φυσιολογικές για την εποχή τιμές.

Στην Αττική η θερμοκρασία θα είναι έως και 8 βαθμούς υψηλότερη σε σχέση με τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, ενώ θα παραμείνει πάνω από αυτά μέχρι τουλάχιστον την Παρασκευή 04/09, με αυξημένη πιθανότητα για πτώση της θερμοκρασίας στη συνέχεια.

Σήμερα Τρίτη 1/9 αναμένεται να επικρατήσουν οι υψηλότερες θερμοκρασίες της τρέχουσας εβδομάδας, καθώς στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά θα φτάσουν τους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες οι μέγιστες τιμές θα στα ηπειρωτικά, αλλά και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα αγγίξουν τους 36-38 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα, η θερμοκρασία τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης 1/9, στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά (Βοιωτία) και στη Νότια Πελοπόννησο θα φτάσει τους 39-40 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στη Νότια Κρήτη και τοπικά στη Μακεδονία τους 36-37 βαθμούς Κελσίου.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη