ΞΕΕ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τον 5ο νεανικό διαγωνισμό “Idea Platform”

Τεχνολογικές ιδέες για τον τουρισμό, με έμφαση σε λύσεις βιωσιμότητας, fintech, διαχείριση μεγάλων δεδομένων και AI solutions αναζητά ο CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator, στο πλαίσιο του 5oυ νεανικού διαγωνισμού ιδεών “Idea Platform”.  Οι αιτήσεις συνεχίζονται μέχρι τις 26 Μαρτίου 2024.

Ο βραβευμένος ως ο καλύτερος επιταχυντής της Νότιας Ευρώπης για το 2022, μια πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, έχοντας απώτερο σκοπό του να προωθήσει την καινοτομία και να συμβάλλει στην ψηφιακή αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, προσκαλεί νέους και νέες να συμμετέχουν στο 12ημερο διαγωνιστικό πρόγραμμα τεχνολογικών ιδεών τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από 8 Απριλίου έως 14 Μαΐου 2024 και θα είναι γεμάτο mentoring sessions, ομιλίες και ξεχωριστά workshops από έμπειρους και αναγνωρισμένους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου.

Κεντρικός στόχος του CapsuleT είναι να ωριμάσουν οι διαγωνιζόμενες ομάδες την τεχνολογική τους ιδέα δίπλα σε ηγέτες του τουριστικού κλάδου, αναγνωρισμένους startuppers και στελέχη μεγάλων οργανισμών/εταιριών, δημιουργώντας την επόμενη τεχνολογική νεοφυή επιχείρηση που θα κάνει τη διαφορά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Το περιεχόμενο του Idea Platform με μια ματιά
Η σωστή επιλογή συνεργατών, το χτίσιμο μιας ομάδας με συμπληρωματικά χαρακτηριστικά, η σχεδίαση προϊόντος, η χρηματοδότηση, οι τεχνικές παρουσίασης μιας επιχειρηματικής πρότασης, το branding, τα νεότερα travel trends και πολλά ακόμη, αλλά και ειδικές ομιλίες αναφορικά με τον τρόπο που οι τεχνολογικές υπηρεσίες/προϊόντα μπορούν να προωθήσουν και να στηρίξουν τον βιώσιμο τουρισμό είναι μόνο ορισμένα από όσα θα βρουν οι υποψήφιοι στο πρόγραμμα του 5ου Idea Platform.

Μεγάλες εταιρείες υποστηρίζουν το πρόγραμμα
Η Expedia Group, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος”, το NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας και η Programize είναι μερικοί από τους στρατηγικούς συνεργάτες του προγράμματος που θα βρίσκονται δίπλα σε κάθε βήμα των νέων που θα καταφέρουν να ενταχθούν στο 5ο Idea Platform. Επιπλέον, και φέτος τον διαγωνισμό ιδεών θα στηρίξουν εκπρόσωποι αναγνωρισμένων νεοφυών επιχειρήσεων στο χώρο του τουρισμού, όπως οι: Clio Muse Tours, Ferryhopper, TravelMyth, Triparound, Welcome Pickups, Woof Together, Workathlon και Zoottle.

Χρηματικά έπαθλα για τους νικητές
Οι ομάδες που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το 5ο Idea Platform και θα συμμετάσχουν στο διαγωνιστικό μέρος/παρουσιάσεις της Τελετής Λήξης, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα (1ο χρηματικό έπαθλο 3.000 ευρώ, 2ο έπαθλο 2.000 ευρώ και 3ο έπαθλο 1.000 ευρώ) και δωρεάν υπηρεσίες/παροχές από τους στρατηγικούς συνεργάτες του προγράμματος, εφόσον αυτές προκύψουν και ανακοινωθούν κατά τη διάρκειά του.

Οι τρεις νικητές, μάλιστα, θα έχουν το δικαίωμα να ενταχθούν απευθείας στον 7ο κύκλο Προγράμματος Επιτάχυνσης, εφόσον ολοκληρώσουν το πρωτότυπο του προϊόντος/υπηρεσίας τους και συμμετάσχουν ενεργά σε επιπλέον ώρες καθοδήγησης για την καλύτερη προετοιμασία ένταξής τους στον επόμενο κύκλο Επιτάχυνσης.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για το 5ο Idea Platform και υποβολή αιτήσεων δείτε εδώ.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη