Σαντορίνη: Συνεχίζονται τα έργα ασφαλτόστρωσης σε κεντρικά σημεία του δημοτικού οδικού δικτύου

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανανέωσης του ασφαλτικού τάπητα στην περιοχή της Οίας, το έργο “Ασφαλτόστρωση οδικού δικτύου Θήρας και Θηρασίας και συνοδά έργα οδοποιίας”, που θα καλύψει συνολικά 20 χλμ. δημοτικού οδικού δικτύου του νησιού, συνεχίζεται σε άλλα κεντρικά σημεία. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Θήρας Γρηγόρης Μαντούσης ενημερώνει με ανακοίνωσή του για το πρόγραμμα και τις σχετικές ρυθμίσεις των επόμενων ημερών.

Από αύριο Τρίτη 23/2 τα συνεργεία ξεκινούν με τις απαραίτητες προεργασίες στον κάθετο δρόμο από τη διασταύρωση της οδού Φηρών-Μεσαριάς έως τη διασταύρωση της ευθείας Φηρών-Πύργου (δρόμος Νοσοκομείου, ΔΑΠΠΟΣ). Το τμήμα αυτό θα ολοκληρωθεί σε τρεις ημέρες, από την Τετάρτη 24/2 έως την Παρασκευή 26/2.

Στη συνέχεια οι εργασίες θα προχωρήσουν με την ασφαλτόστρωση του τμήματος της οδού Φηρών-Πύργου, από την διασταύρωση στην Τράπεζα Πειραιώς έως την διασταύρωση της επαρχιακής οδού Μεσαριάς – Πύργου.

Όπως διευκρινίζει ο κος Μαντούσης, στα τμήματα που ασφαλτοστρώνονται δε θα απαγορευτεί συνολικά η κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς η ασφαλτόστρωση θα πραγματοποιείται ανά ρεύμα κυκλοφορίας ή σε πολύ μικρά τμήματα της οδού.

“Ζητώντας την κατανόηση όλων για τη μικρή ταλαιπωρία των επόμενων ημερών, οι οδηγοί που θα κυκλοφορήσουν στα σημεία που εκτελούνται οι εργασίες, παρακαλούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρμοδίων οργάνων για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις” σημειώνει ο κος Μαντούσης.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη