Συνολική αποκατάσταση της πλατείας Αγ. Ελευθερίου από τη ΔΕΥΑΘ

Στην πλήρη αποκατάσταση της σοβαρής εκτεταμένης ζημιάς που είχε προκληθεί στην πλατεία Αγίου Ελευθερίου εξαιτίας του σαθρού υπεδάφους της περιοχής, προχώρησαν οι τεχνικές υπηρεσίες της ΔΕΥΑ Θήρας.

Η ΔΕΥΑΘ ανέλαβε με δικά της κόστη να προχωρήσει στην ολική αποκατάσταση της πλατείας, φροντίζοντας να γίνουν ταυτόχρονα και τα παράλληλα έργα από το δίκτυο του ΟΤΕ και το νέο δίκτυο ηλεκτροδότησης του δημοτικού φωτισμού, ώστε να αποφευχθεί το σκάψιμο από την αρχή, αλλά και η ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής. Οι τεχνικές υπηρεσίες της ΔΕΥΑΘ πραγματοποίησαν -σε σύντομο χρονικό διάστημα- την αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης με νέα, αλλά και την αποκατάσταση του πλακόστρωτου της πλατείας.

Η πλατεία μετά την ολοκλήρωση των εργασιών

“Στόχος της ΔΕΥΑΘ (και το έχει επιτύχει μέχρι σήμερα) είναι να προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς στην αποκατάσταση των βλαβών που προκαλούνται, ώστε να ελαχιστοποιεί την αναστάτωση και ταλαιπωρία των κατοίκων, ανεξαρτήτως κόστους και της επιβάρυνσης του προσωπικού της” επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη