Δήμος Θήρας: Συνοπτικός διαγωνισμός για αποψίλωση-αποχωμάτωση αρχαιολογικών θέσεων

Λογότυπο Δήμου ΘήραςΟ Δήμος Θήρας διακηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών: “Αποψίλωση-Αποχωμάτωση αρχαιολογικών θέσεων-μνημείων αρμοδιότητας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων στην περιοχή της Καλντέρας Νήσων Θήρας- Θηρασίας” με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

Η δαπάνη για την εν λόγω σύμβαση έχει προϋπολογισθεί στο ποσό των 59.966,40€ και θα βαρύνει τις πιστώσεις του εγκεκριμένου προϋπολογισμού έτους 2020 του Δήμου Θήρας στον Κ.Α.Ε.: 61.6262.043.

Η σύμβαση περιλαμβάνεται στην Πράξη με τίτλο: “ΜoNa: Monuments in Nature: A creative Co-existence” η οποία με απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Balkan – Mediterranean”.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Θήρας στα Φηρά, την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020, ώρα 09:00, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Γραφείο Πρασίνου και στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Θήρας, στα τηλέφωνα 2286360191/187 (αρμόδια υπάλληλος Ζαμπέλα Φύτρου) και στον διαδικτυακό τόπο http://www.thira.gov.gr στην ενότητα “Προκηρύξεις”.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη