19.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συντήρηση δικτύου δημοτικού φωτισμού στην Οία

Share

Με στόχο τη βελτίωση του δημοτικού φωτισμού στα διοικητικά όρια της περιοχής της Οίας, συνεργείο ηλεκτρολόγων του Δήμου Θήρας ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα τον ενδελεχή έλεγχο και τη συντήρηση του δημοτικού δικτύου, ώστε να διορθωθούν τα προβλήματα και να αποκατασταθούν ζημιές που προκαλούσαν στο παρελθόν βραχυκυκλώματα.

Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η αρμόδια Αντιδήμαρχος Οίας-Θηρασίας κα Σοφία Κίτσου, απαγορεύεται αυστηρά κάθε παρέμβαση στο δημοτικό δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, ακόμα και αν αυτό εφάπτεται στην εξωτερική πλευρά ιδιωτικών χώρων. Κάθε τέτοια παράβαση θα τιμωρείται αυστηρά με πρόστιμο.

Σε περίπτωση που ιδιοκτήτες ακινήτων ή επιχειρήσεων προτίθενται να επισκευάσουν εξωτερικούς μαντρότοιχους των ιδιοκτησιών ή επιχειρήσεών τους, επί των οποίων υπάρχει δημοτικός φωτισμός, θα πρέπει να ενημερώσουν το τμήμα ηλεκτρολόγων του Δήμου Θήρας, ώστε οι αρμόδιοι υπάλληλοι να φροντίσουν για οτιδήποτε είναι αναγκαίο στο δίκτυο του δημοτικού φωτισμού (αποξήλωση, επανατοποθέτηση και επανασύνδεση χελωνών, κλπ).

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη