Σύντομος οδηγός για το Ακρωτήρι από τον Χρίστο Ντούμα σε τέσσερις γλώσσες

Το εξαιρετικό βιβλίο του κου Χρίστου Ντούμα, Διευθυντή της Ανασκαφής του Ακρωτηρίου και Ομότιμου Καθηγητή Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με τίτλο “ΑΚΡΩΤΗΡΙ – O Αρχαιολογικός Χώρος και το Μουσείο Προϊστορικής Θήρας” κυκλοφορεί πλέον σε τέσσερις γλώσσες: ελληνικά – αγγλικά – ρώσικα και κινέζικα. Η ρωσική και κινεζική έκδοση έγιναν με την ευγενική χορηγία της εταιρείας Kaspersky, που στηρίζει οικονομικά τη συνέχιση του έργου της ανασκαφής.

Το βιβλίο εκδίδεται από την Εταιρεία Στήριξης Σπουδών Προϊστορικής Θήρας. Πρόκειται για ένα χρήσιμο οδηγό, μια ιδιαίτερα προσεγμένη και παράλληλα προσιτή στον μέσο αναγνώστη έκδοση 191 σελίδων, που δημιουργήθηκε με τη φροντίδα του καθ. Χρίστου Ντούμα και των συνεργατών του και περιλαμβάνει πλούσιο πληροφοριακό και φωτογραφικό υλικό από τον Αρχαιολογικό Χώρο, την Ανασκαφή του Ακρωτηρίου, αλλά και τα εκθέματα του Μουσείου Προϊστορικής Θήρας.

Τα παραπάνω βιβλία διατίθενται από το πωλητήριο της Εταρείας Στήριξης Σπουδών της Προϊστορικής Θήρας που λειτουργεί έξω από τον αρχαιολογικό χώρο Ακρωτηρίου κατά τη θερινή τουριστική περίοδο.

Μπορείτε επίσης να το παραγγείλετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του www.santorini.net εδώ.


[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη