Τα αστέρια του ελληνικού βόλεϊ έλαμψαν στη Σύρο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/3 το All Star Game του βόλεϊ ανδρών στη Σύρο, που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με την ΕΣΑΠ (Volley League) και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ).

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης εμφανίστηκε δικαιωμένος για την πρόταση του να φιλοξενήσει η Σύρος μία από τις καλύτερες -όπως τη χαρακτήρισαν όσοι συμμετείχαν- διοργανώσεις του ελληνικού βόλεϊ και μεταξύ άλλων δήλωσε:

Η τρίωρη τηλεοπτική κάλυψη του All Star Game, η παρουσία πληθώρας δημοσιογράφων από ΜΜΕ πανελλαδικής και όχι μόνο εμβέλειας, αλλά και οι ενθουσιώδεις δηλώσεις όλων των πρωταγωνιστών (αθλητών, παραγόντων κλπ) μας έδωσαν μια μοναδική ευκαιρία προβολής της Σύρου και των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, την οποία δεν πρόκειται να αφήσουμε αναξιοποίητη.

Η διοργάνωση του All Star Game εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδιασμού μας για την καθιέρωση των νησιών μας ως τόπων διεξαγωγής μεγάλων αθλητικών γεγονότων πανελλαδικής και παγκόσμιας εμβέλειας. Τα νησιά μας διαθέτουν τα εχέγγυα για να εδραιωθούν ως προορισμοί αθλητικού τουρισμού και να προσελκύσουν επισκέπτες υψηλής εισοδηματικής στάθμης, ενισχύοντας το τουριστικό τους προφίλ. Η Περιφερειακή Αρχή θα συνεχίσει να εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση, με συντονισμένες κινήσεις, επιμονή και συνέπεια.”

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here