Σαντορίνη: Τα κρουαζιερόπλοια του Ιουλίου

Στα υψηλά επίπεδα του Ιουνίου θα διατηρηθεί η κίνηση της κρουαζιέρας στη Σαντορίνη φέτος τον Ιούλιο, ελαφρώς μειωμένη πάντως σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα της προηγούμενης χρονιάς. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει και καταγράψει το ημερολόγιο του Atlantea, οι προγραμματισμένες αφίξεις κρουαζιεροπλοίων τον φετινό Ιούλιο φτάνουν τις 118, έναντι 131 τον Ιούλιο του 2023.

Διαφήμιση

Οι αφίξεις θα είναι καθημερινές, με δύο έως επτά (!) πλοία, εκτός από το Σάββατο 27/7 που αναμένεται μόνο ένα. Σύμφωνα με τον τρέχοντα προγραμματισμό των αφίξεων και όπως μαρτυρά το ημερολόγιο, κάποιες ημέρες του μήνα, π.χ. όλες τις Τρίτες, οι δυναμικότητες των προγραμματισμένων πλοίων ξεπερνούν κατά πολύ το επιθυμητό ημερήσιο όριο των 8.000 επισκεπτών. Ειδικά η Τρίτη 30/7, αν στο μεταξύ δεν προκύψει κάποια αλλαγή στον προγραμματισμό, αναμένεται να είναι μια μέρα πολύ δύσκολη τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους κατοίκους του νησιού, κυρίως για όσους κινούνται στο κέντρο των Φηρών ή σε άλλα σημεία που συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Το ημερολόγιο αφίξεων του Atlantea, που διαρκώς συμπληρώνεται και επικαιροποιείται, μπορείτε να το βλέπετε εδώ. Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια, ώστε το ημερολόγιο να είναι σωστά ενημερωμένο.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη