Σαντορίνη: Τα κρουαζιερόπλοια του Μαΐου

Παραλίγο τριψήφιος είναι ο αριθμός των κρουαζιεροπλοίων που αναμένονται τον Μάιο στη Σαντορίνη, οριακά χαμηλότερος σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει και καταγράψει το ημερολόγιο του Atlantea, οι προγραμματισμένες αφίξεις κρουαζιεροπλοίων για τον Μάιο φτάνουν τις 98, έναντι 101 για την αντίστοιχη περίοδο πέρσι.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Οι αφίξεις θα είναι σχεδόν καθημερινές, με ένα έως πέντε κρουαζιερόπλοια να καταπλέουν στον όρμο των Φηρών. Εξαίρεση αποτελούν η Δευτέρα 6/5, η Παρασκευή 17/5 και η Παρασκευή 24/5, ημέρες που δεν αναμένονται αφιξεις. Σε αρκετές μέρες οι δυναμικότητες των προγραμματισμένων πλοίων ξεπερνούν το επιθυμητό ημερήσιο όριο των 8.000 επισκεπτών. Ωστόσο, την Τρίτη 21/5 και την Τρίτη 28/5 αναμένονται αφίξεις μεγάλων πλοίων, που θα υπερβούν κατά πολύ αυτό το όριο, οπότε το νησί θα βρεθεί “στο κόκκινο”, αν στο μεταξύ δεν υπάρχουν αλλαγές στα δρομολόγια.

Το ημερολόγιο αφίξεων του Atlantea, που διαρκώς συμπληρώνεται και επικαιροποιείται, μπορείτε να το βλέπετε εδώ. Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια, ώστε το ημερολόγιο να είναι σωστά ενημερωμένο.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη