Σαντορίνη: Τα κρουαζιερόπλοια του Σεπτεμβρίου

Μπορεί ο ένατος μήνας του χρόνου να ξεκινά χωρίς προγραμματισμένη άφιξη, όμως συνολικά η κρουαζιέρα τον Σεπτέμβριο φαίνεται πως θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα, ανάλογα της προηγούμενης χρονιάς. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει και καταγράψει το ημερολόγιο του Atlantea, οι προγραμματισμένες αφίξεις κρουαζιεροπλοίων για φέτος τον Σεπτέμβριο φτάνουν τις 113, όσες και τον Σεπτέμβριο του 2022.

Με εξαίρεση τις Παρασκευές 1 και 21 Σεπτεμβρίου, οι αφίξεις θα είναι καθημερινές, με ένα έως έξι πλοία να καταπλέουν στον όρμο των Φηρών. Σύμφωνα με τον τρέχοντα προγραμματισμό των αφίξεων και όπως μαρτυρά το ημερολόγιο, κάποιες μέρες του μήνα που θα φτάσουν σχεδόν ταυτόχρονα πλοία μεγάλης δυναμικότητας, αναμένονται πιο δύσκολες, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους κατοίκους της Σαντορίνης, κυρίως για όσους κινούνται στο κέντρο των Φηρών ή κοντά στα σημεία του νησιού που συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Το ημερολόγιο αφίξεων του Atlantea, που διαρκώς συμπληρώνεται και επικαιροποιείται, μπορείτε να το βλέπετε εδώ. Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια, ώστε το ημερολόγιο να είναι σωστά ενημερωμένο.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη