Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού του Μιλάνο BIT, που θα διεξαχθεί στις 9-11 Μαΐου 2021, πραγματοποιήθηκε χθες (29/4) η ψηφιακή ημερίδα με τίτλο: “Επανεκκίνηση του Τουρισμού από την Ιταλία στην Ελλάδα”.

Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού BIT είναι μία από τις πιο σημαντικές τουριστικές εκθέσεις στην Ευρώπη με παγκόσμια απήχηση που συγκεντρώνει τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες της Ιταλίας, εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων αλλά και μεμονωμένους ταξιδιώτες.

Διαφήμιση

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου παρουσίασε την ετοιμότητα των νησιών μας να υποδεχθούν τους ταξιδιώτες με ασφάλεια, καθώς το Νότιο Αιγαίο αποτελεί πρωταγωνιστή του τουρισμού στην Ελλάδα, με τα ιδιαίτερου φυσικού κάλλους νησιά να αποτελούν έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Σε σχετική δήλωσή του, ο κος Λεονταρίτης ανέφερε:

“Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πρωτοστατεί στην προσπάθεια επανεκκίνησης του τουρισμού. Σήμερα έχουμε μία πολύ σημαντική παρουσία στην Ιταλική αγορά, η οποία θα συνεχιστεί με την παρουσία μας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Μιλάνο (BIT) στις 9-11 Μαΐου. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με σχέδιο για να προσελκύσουμε τον μέγιστο δυνατό αριθμό τουριστών από όλο τον κόσμο”.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here