Volley League γυναικών: Τα τέσσερα εισιτήρια της ημιτελικής φάσης

Πικρός αποκλεισμός για τον ΑΟ Θήρας

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Θέτις Βούλας είναι οι τέσσερις ομάδες που συνεχίζουν να διεκδικούν το φετινό πρωτάθλημα της Volley League γυναικών, μετά την ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης των play off.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε δύο φορές του Μαρκόπουλου, με 3-0 σετ στα Μεσόγεια και με 3-1 στην έδρα του, οπότε και εξασφάλισε το πρώτο εισιτήριο της τετράδας.

Χωρίς να δυσκολευτεί, ο Παναθηναϊκός νίκησε με το ίδιο σκορ 3-0 τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, τόσο εκτός όσο και εντός έδρας, πανηγυρίζοντας την πρόκρισή του στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.

Τις νίκες της απέναντι στον ΠΑΟΚ διπλασίασε και η ΑΕΚ, πετυχαίνοντας το 3-0 στην έδρα της, σκορ με το οποίο νίκησε πριν λίγες ημέρες και στη Θεσσαλονίκη.

Η έκπληξη ήρθε από τη Θέτιδα που έβαλε φρένο στα όνειρα του ΑΟ Θήρας για είσοδο στην τετράδα. Η ομάδα της Βούλας είχε κερδίσει με 3-1 στον πρώτο αγώνα στην έδρα της και ήρθε στη Σαντορίνη θέλοντας δύο κερδισμένα σετ για να πάρει την πρόκριση. Αντί αυτού, μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ και με τη συμπαράσταση του κόσμου του, ο ΑΟ Θήρας πήρε τη νίκη με επίσης 3-1 σετ. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο “χρυσό σετ” όπου οι φιλοξενούμενες επικράτησαν με 18-16, παίρνοντας το τελευταίο εισιτήριο για την ημιτελική φάση.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα είναι Ολυμπιακός-Θέτις και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, όπου Θέτις και ΑΕΚ θα έχουν μειονέκτημα έδρας έναντι των αντιπάλων τους.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Στα play out, o Άρης κέρδισε για δεύτερη φορά τον Απολλώνιο και πανηγύρισε την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία, ενώ η ομάδα του Κερατσινίου επιστρέφει στην Pre League. Αντίθετα, στο ζευγάρι Ηλυσιακός-Λαμία οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη και έτσι η παραμονή στην κατηγορία θα κριθεί την Τετάρτη σε τρίτο παιχνίδι στην έδρα του Ηλυσιακού.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη