Τα “Χριστούγεννα στη Σαντορίνη” ξεκινούν στις 2 Δεκεμβρίου

Τα γιορτινά του ξεκίνησε να φοράει τις τελευταίες μέρες ο ΔΑΠΠΟΣ, μετρώντας αντίστροφα για την έναρξη του “Χριστουγιαννιάτικου Χωριού”, την Παρασκευή 2/12, ώρα 18:00, στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Σαντορίνης.

Η δράση “Χριστούγεννα στη Σαντορίνη” πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και αυτή τη φορά συμπαραστάτης στη γιορτινή μαγεία θα είναι ο φορέας του Δήμου Τρικκαίων “e-trikala”, που διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία τον φημισμένο “Μύλο των ξωτικών” στα Τρίκαλα.

Όπως αναφέρει ο ΔΑΠΠΟΣ, γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αισθανθούν το πνεύμα των Χριστουγέννων στο ανανεωμένο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Σαντορίνης και παράλληλα να διασκεδάσουν με πληθώρα παιχνιδιών και δράσεων όπως το παγοδρόμιο, την πίστα με τα συγκρουόμενα, την έκθεση με τα Playmobil, τα οικολογικά εργαστήρια ή τη σκοποβολή. Την παράσταση αναμένεται να κλέψει το “Σπίτι του Άη Βασίλη”, όπου μια ιδιαίτερη έκπληξη θα περιμένει τους μικρούς επισκέπτες, ενώ τα ξωτικά του σπιτιού παρέα με τα παιδιά θα κάνουν face painting, θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική, εργαστήρι παραμυθιού και πολλά – πολλά ακόμα παιχνίδια.

Στον προαύλιο χώρο θα υπάρχουν και φέτος χριστουγεννιάτικα περίπτερα από τα οποία οι επισκέπτες θα έχουν τα δυνατότητα να επιλέξουν αναμνηστικά δώρα ή να προμηθευτούν ποτό, φαγητό και λιχουδιές.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Το Χριστουγεννιατικο δέντρο θα φωταγωγηθεί την ημέρα της έναρξης λειτουργίας του χωριού, την Παρασκευή 2/12 στις 19:30, με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα σε ρόλο παρουσιαστή της εκδήλωσης. Τη βραδιά θα ντύσουν μουσικά η Χορωδία και η Φιλαρμονική του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ σε συνεργασία με το Εθνικό Ωδείο Θήρας.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα λειτουργήσει μέχρι τις 8/1 και θα πλαισιωθεί από αρκετές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και μουσικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και θα μπορείτε να το βρίσκετε διαθέσιμο και ανανεωμένο στην ιστοσελίδα www.christmas-santorini.com.

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή (16:00 – 22:00)
Σάββατο – Κυριακή & Αργίες (11:00 – 22:00)

Η είσοδος στο “Χριστουγεννιάτικο Χωριό” είναι ελεύθερη.

Διαφήμιση

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη