“Ταξίδι με το Φως” από τη Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης

Εγκαίνια το Σάββατο 8/6 στον Πύργο

Η Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης – Φ.Ο.Σ. παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας “Ταξίδι με το Φως”.

Οι φωτογραφίες των μελών της Φωτογραφικής Ομάδας Σαντορίνης – Φ.Ο.Σ. λειτουργούν ως μαρτυρίες της εικόνας ενός αγαπημένου τόπου και προσφέρουν μια γεύση αυτού που ο κάθε φωτογράφος αποκαλεί “μέρος μαγικό”, προκαλούν τον θεατή σε ένα ριψοκίνδυνο ταξίδι σε χώματα θαυματουργά, καθώς και στην αναψηλάφηση των δικών του λαβωματιών από τον έρωτά του για την Ελλάδα.

Κοίταξε δύο φορές, για να δεις σωστά. Κοίταξε μια φορά, για να δεις με αγάπη.

Οι 26 συμμετέχοντες μας προσκαλούν να δούμε τις φωτογραφίες τους και με αυτό τον τρόπο να γυρίσουμε στις εικόνες που έχουμε από τα μάτια μας, από τα βιβλία που έχουμε διαβάσει, από τη μουσική που έχουμε ακούσει αλλά κυρίως από τους ανθρώπους που έχουμε αγαπήσει.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 8 Ιουνίου, ώρα 20:00, στον εκθεσιακό χώρο της Εστίας, στην πλατεία του Πύργου.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Ιουνίου και θα είναι επισκέψιμη καθημερινά 10:00-12:00 και 18:00-20:30

[adning id="140783"]

Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Brigitte Boie, Jose Luis Mendosa, Αργυρούλα Αγγελή, Λουκάς Αναπλιώτης, Χριστίνα Βασιλάκη, Μαρία Γαλαίου, Θανάσης Γιαννακάς, Χαράλαμπος Δαρζέντας, Σοφία Δημόγλου, Ειρήνη Ζαμπέλη, Αλεξάνδρα Ηλιοπούλου, Στέλλα Καραμπεροπούλου, Χριστίνα Κατσίβελη, Βαλεντίνη Κούτουλα, Διαμαντής Κρυωνίδης, Φανή Λαντσενέρε, Παρασκευάς Λειβαδάρος, Κώστας Μελετιάδης, Ντίνα Μορίκη, Θάνος Παπαγιαννόπουλος, Στέλλα Παπαδημητρίου, Μαργαρίτα Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Πρώιος, Ευάγγελος Σιδέρης, Μαριέλλη Τούμπα, Νάσια Τσιτσοπούλου.

Υπεύθυνοι φωτογραφικής ομάδας: Κώστας Θεοδωρόπουλος, Θάνος Κουκαλιώτης

Η Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης “Φ.Ο.Σ.” είναι μια ερασιτεχνική ομάδα που δραστηριοποιείται στο νησί της Σαντορίνης με κοινό τόπο την αγάπη των μελών της για την φωτογραφία αλλά και γενικότερα την τέχνη. Βασικός στόχος της είναι να καλλιεργήσει την αισθητική της φωτογραφίας στα μέλη της και ταυτόχρονα να δημιουργήσει φωτογραφική συνείδηση. “Τούτο το πολύ-φωτογραφημένο νησί, μπορεί να λειτουργήσει σαν χωνευτήριφωτογραφικών εικόνων σε όσους έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα και θα είναι χαρά μας να  γνωριστούμε” αναφέρει η Φ.Ο.Σ απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα σε νέα μέλη.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη