Υπ. Τουρισμού: Ταχύρρυθμο Πρόγραμμα Κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού στο ΕΚΠΑ

Tην έναρξη ταχύρρυθμου προγράμματος κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, διάρκειας δύο μηνών, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Τουρισμού.

H υφυπουργός Τουρισμού, αρμόδια για την Τουριστική Εκπαίδευση, Έλενα Ράπτη, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, υπέγραψε την απόφαση υλοποίησης του πρώτου από τα τέσσερα ταχύρρυθμα προγράμματα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού, με τη συνεργασία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Το ταχύρρυθμο πρόγραμμα απευθύνεται στους απόφοιτους των τμημάτων Αρχαιολογίας, Ιστορίας, Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Ιστορίας Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, Ιστορίας Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών και Ιστορίας και Εθνολογίας πανεπιστημίων της ημεδαπής και αναγνωρισμένων της αλλοδαπής, που επιθυμούν να λάβουν την άδεια του ξεναγού στην Ελλάδα. Οι θέσεις του προγράμματος ορίζονται έως πενήντα.

Η περίοδος υλοποίησης των μαθημάτων ορίζεται από 18/12/2023 έως 23/2/2024.

Oι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης πρέπει να υποβάλουν αίτηση από 16/10/2023 μέχρι και 29/10/2023 στο ΕΚΠΑ (ταχ. δ/νση: Φιλοσοφική Σχολή ΕΚΠΑ, Τομέας Ιστορίας, 4ος όροφος, 409 και ώρες 09:00-14:00).

Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τηλέφωνα: 2107277432 (κα Μαρία Γκιώνη, Τομέας Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης) και 210 7277400 (κα Μικέλα Σκούντζου, Τομέας Ιστορίας).

Δείτε αναλυτικά την απόφαση εδώ.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη