Σαντορίνη: Τέλος εποχής για το Pelican Travel

Μετά από 50 χρόνια λειτουργίας σε κομβικό σημείο της πλατείας των Φηρών, το τουριστικό γραφείο Pelican Travel ανακοίνωσε σήμερα την παύση της δραστηριότητάς του. Οι υπόλοιπες επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας Πελεκάνου στον χώρο του τουρισμού και της εστίασης συνεχίζονται κανονικά. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Η οικογένειά μας, μετά από 50 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, αποφάσισε την ολοκλήρωση της δραστηριότητας του τουριστικού μας γραφείου Pelican Travel. Σήμερα, 18/12/2023, έκλεισε αυτός ο επιχειρηματικός κύκλος.

Συνεχίζουμε την δραστηριοποίησή μας στον τουρισμό και την εστίαση με την 12μηνη λειτουργία του εστιατορίου μας Pelican Kipos Cafe and Wine Restaurant και των ξενοδοχείων μας Pelican Hotel, Atrium Villa και Costa Marina Villas.

H οικογένεια Πελεκάνου και οι εργαζόμενοι, απευθυνόμενοι στους φίλους, πελάτες και συνεργάτες του Pelican Travel, τους ευχαριστούμε από καρδιάς που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και την συνεργασία τους”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ακίνητο της μέχρι σήμερα “γωνίας του Pelican” θα εγκατασταθεί σύντομα μεγάλο κοσμηματοπωλείο και ανταλλακτήριο συναλλάγματος.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη