Τέλος ο Γκάιτς από τον ΑΟ Θήρας

Χωριστούς δρόμους ακολουθούν πλέον ο ΑΟ Θήρας και ο επί δύο χρόνια προπονητής της ομάδας της Σαντορίνης Μπράνκο Γκάιτς, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες μέχρι τώρα επιτυχίες της ομάδας.

Με ανακοίνωσή του ο ΑΟ Θήρας ευχαριστεί για τη συνεργασία τον Σέρβο τεχνικό -που αποχωρεί για προσωπικούς λόγους και σε καλό κλίμα από την ομάδα του ηφαιστείου- και αφήνει ανοιχτή την πόρτα για μελλοντική συνεργασία. “Η συνέπειά του, o άψογος επαγγελματισμός του και η αφοσίωσή του στο όραμα της ομάδας, δεν είναι πράγματα που διαγράφονται ψυχρά. Όχι αντίο λοιπόν, φίλε και συνεργάτη Branko, αλλά εις το επανειδείν” σημειώνει ο ΑΟ Θήρας.

Χωρίς να χαθεί χρόνος και με σκοπό να ξεκινήσει άμεσα το στήσιμο μιας εξίσου δυνατής και ανταγωνιστικής ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η διοίκηση του ΑΟ Θήρας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος την περίοδο 2017-2018 βρισκόταν στον πάγκο του Πανναξιακού, ενώ τα δύο επόμενα χρόνια ήταν στην Ιταλία για λογαριασμό της Palzola Pavic.

Στο μεταξύ, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών λόγω της πανδημίας του Covid-19, το ΔΣ της ΕΟΠΕ ανακήρυξε χθες (20/5) πρωταθλητή τον Ολυμπιακό, καθώς ήταν η ομάδα που προηγούνταν βαθμολογικά τη στιγμή της διακοπής. Επίσης, υποβιβάζεται στην Pre League μόνο η Ηλιούπολη, που βαθμολογικά δεν είχε ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη