Τέσσερα θετικά δείγματα σε 7.804 ελέγχους στο Ελ. Βενιζέλος το διάστημα 8-14/6

Με ιδιαίτερη προσοχή πραγματοποιούνται οι έλεγχοι για τον κορονοϊό Covid-19 στις πτήσεις από το εξωτερικό, ώστε να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία, σύμφωνα με πηγές της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Με βάση τα τελευταία στοιχεία, την περασμένη εβδομάδα (8-14/6) βρέθηκαν μόνον τέσσερα άτομα θετικά στον κορονοϊό ανάμεσα σε 7,804 επιβάτες που έφτασαν στο Ελ. Βενιζέλος με 104 πτήσεις και από 19 χώρες προέλευσης. Γιια τους τέσσερις θετικούς επιβάτες ακολουθήθηκαν τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα.

Χθες, 15 Ιουνίου, ελέγχθηκαν όλοι οι επιβάτες 11 πτήσεων από χώρες του εξωτερικού. Μέχρι αυτή την ώρα έχουν βγει τα αποτελέσματα από πέντε πτήσεις που έφτασαν από Άμστερνταμ, Παρίσι, Ντόχα, Ρώμη και Ζυρίχη και όλα τα δείγματα είναι αρνητικά. Αναμένονται τα αποτελέσματα από τις υπόλοιπες έξι πτήσεις.

Οι έλεγχοι από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς θα συνεχιστούν, ώστε να γίνει πράξη το σχέδιο για ασφαλές άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη