“The Imaginary and Adventurous Life of M.” στο Κέντρο Τεχνών ΑΚ

Κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος

Την πρώτη της ατομική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο “The Imaginary and Adventurous Life of M.” θα παρουσιάσει φέτος το καλοκαίρι στη Σαντορίνη η Μαριάννα Ασιμή.

Πόσο αντικειμενικοί μπορούμε να είμαστε σε σχέση με την πραγματικότητα, τον τρόπο με τον οποίο την αντιλαμβανόμαστε και εν συνεχεία προσπαθούμε να αποτυπώσουμε στιγμιαία με κάθε μέσο ή με όποιο μέσο μπορούμε να διαθέσουμε;

Με αφετηρία αυτό το ερώτημα ξεκινά η αφήγηση της Ιστορίας της Μ. Μία διαδρομή προσωπική, μία περιπέτεια, μία φανταστική πραγματικότητα όπου κάθε έργο σηματοδοτεί και ένα τοπίο, μία εμπειρία, έναν σταθμό της Ιστορίας. Γιατί πάντοτε το θέμα είναι μία ιστορία που οπωσδήποτε πρέπει να ειπωθεί. Και είναι πάντα οι ιστορίες που μοιραζόμαστε που έχουν πραγματική σημασία.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Κέντρο Τεχνών ΑΚ, στην ευθεία Πύργου-Φηρών, και θα διαρκέσει από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 8 Ιουλίου. Θα λειτουργεί καθημερινά 12:00-15:00 και 19:00-21:00.

Τα εγκαίνια θα γίνουν το βράδυ της Κυριακής 28 Ιουνίου στις 21:00.

Μαριάννα Ασιμή – κλικ στη φωτογραφία για μεγαλύτερο μέγεθος

Η Μαριάννα Ασιμή είναι εικαστικός και performer. Από μικρή ηλικία, συνειδητοποίησε τις έμφυτες τάσεις της προς τις τέχνες, επικεντρώνοντας αρχικά την προσοχή της στο Θέατρο και προχώρησε εμβαθύνοντας στις Καλές Τέχνες. Ξεκίνησε να μελετά τη δραματική τέχνη σε βάθος και να διερευνά τα όρια της αντικειμενικής πραγματικότητας για την ανθρώπινη αντίληψη. Σήμερα συνεχίζει να αναζητά τα όρια αυτά μέσα από το φακό των εικαστικών τεχνών

Έχει παρακολουθήσει εργαστήρια τα οποία εξερευνούν τα όρια του σώματος, της φωνής και της οπτικής αντίληψης. Έχει λάβει μέρος σε παραστάσεις και εκδηλώσεις ως ηθοποιός, αλλά και ως διοργανώτρια.

 

Το ατλαντίς είναι χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη