Θεατρική παράσταση “Happy Prince” το Σάββατο 25/5 στη Σαντορίνη

Με πρωτοβουλία του Παγκράτιου Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαρίου, η θεατρική ομάδα από τη Θεσσαλονίκη Add Action έρχεται το Σάββατο 25/5 στη Σαντορίνη για να παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση “Happy Prince”, βασισμένη στο παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ “Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας”.

Η ιστορία του “Ευτυχισμένου Πρίγκιπα” είναι αρκετά σύντομη και απλή. Ένα χελιδόνι, το οποίο αποδημεί προς την Αίγυπτο για τον χειμώνα, χάνεται σε μία πόλη και βρίσκει καταφύγιο κάτω από το άγαλμα του Ευτυχισμένου Πρίγκιπα, ενός πρίγκιπα, ο οποίος δεν είχε γνωρίσει ποτέ τι σημαίνει θλίψη και κακουχίες. Το άγαλμα του Πρίγκιπα ζωντανεύει και ζητάει από το χελιδόνι να βοηθήσει τους αναξιοπαθούντες με βαρύ όμως τίμημα και για τους δυο.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Η παράσταση αναπλαισιώνει την ιστορία με μια φρέσκια ματιά και σύγχρονες προεκτάσεις με κύριο στόχο να θέσει το ερώτημα για την θέση της ενσυναίσθησης στη σύγχρονη ζωή… Με τα φτερά ενός χελιδονιού ταξιδεύουμε στις πιο απίστευτες ιστορίες που συμβαίνουν δίπλα μας αλλά δεν τις έχουμε προσέξει. Με τα φτερά ενός χελιδονιού πετάμε σε νέα μέρη αφήνοντας πίσω τη συνηθισμένη μας διαδρομή. Με τα φτερά ενός χελιδονιού φεύγουμε από την “ακινησία” μας για να γνωρίσουμε τον κόσμο. Με τα φτερά ενός χελιδονιού και την “χρυσή” καρδιά ενός Πρίγκιπα φτιάχνουμε τον κόσμο από την αρχή, μέσα από τα μάτια των άλλων, το μοίρασμα, τη φαντασία, το παιδικό παιχνίδι, την ομορφιά!

Συντελεστές:
Κείμενο-σκηνοθεσία: Εύα Στέφα
Παίζουν: Γιάννης Ξενιτόπουλος, Θεοδώρα Μωυσιάδου, Δήμητρα Κουλαξίζη

Σάββατο 25/5 | Κάναβα Ρούσσος, Επισκοπή Γωνιά | Ώρα προσέλευσης: 20:30 | Ώρα έναρξης: 21:00 | Είσοδος: 8 ευρώ


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη