Miele Professional – #TheMieleWay με όφελος έως 2.800 € σε συσκευές φροντίδας ιματισμού

Κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε με τη συνέχεια της πανδημίας του Covid-19, σε μια προσπάθεια στήριξής σας, η Miele συνεχίζει να σας προσφέρει επιπλέον όφελος με την προωθητική της ενέργεια #TheMieleWay, που διαρκεί ως το τέλος Αυγούστου.

Με δυνατότητα ενεργοποίησης ειδικών προγραμμάτων απολύμανσης, τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων της Miele πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις υγιεινής παγκοσμίως για την εξουδετέρωση ιών και βακτηρίων. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να αποκτήσετε επαγγελματικές συσκευές φροντίδας ιματισμού Miele αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες σας σε μια δύσκολη εποχή με τους πιο προνομιακούς όρους!

Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Η Miele, με παρουσία 35 ετών στη Σαντορίνη, έχει υπογράψει τον εξοπλισμό των μεγαλύτερων ξενοδοχείων και επιχειρήσεων εστίασης. Η επιλογή μιας μάρκας γνωστής για την ποιοτική υπεροχή της αλλά και της ικανότητάς της να εξυπηρετήσει άμεσα τον επαγγελματία σε περίπτωση service αποτελεί το “κλειδί” για την εσωτερική πλύση. Για μια δωρεάν μελέτη χώρου, πρόταση συσκευών και υπολογισμό εξοικονόμησης κόστους η συνεργάτιδα εταιρεία Κωτσόβολος στη Σαντορίνη βρίσκεται άμεσα και αξιόπιστα δίπλα σας:

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Μεσαριά, Σαντορίνη, Τηλ.: 2286032353, e-mail: fr_santorini@kotsovolos.gr


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη