Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο μέσω Κυκλάδων από τις 29/6 με το Aqua Blue

Με δύο δρομολόγια την εβδομάδα θα ενώνει η Seajets τη Θεσσαλονίκη με το Ηράκλειο, μέσω Σποράδων και Κυκλάδων, ξεκινώντας από την Παρασκευή 29 Ιουνίου.

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 17:00, το πλήρως ανανεωμένο Aqua Blue βάζει πλώρη από τη Θεσσαλονίκη προς τη Σκιάθο και τις Κυκλάδες (Άνδρο-Σύρο-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη), με τελικό προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης.

Το Aqua Blue έχει χωρητικότητα 1000 ατόμων και 300 οχημάτων περίπου, παρέχοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να απολαύσουν τις υπηρεσίες του στα ευρύχωρα σαλόνια και τις άνετες καμπίνες του.

Το δρομολόγιο της επιστροφής θα εκτελείται κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 21:30 από το Ηράκλειο Κρήτης για Κυκλάδες και Σκιάθο, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Το ταξίδι από Θεσσαλονίκη για Κρήτη θα διαρκεί 25 περίπου ώρες. Η διάρκεια του ταξιδιού από Θεσσαλονίκη για Σαντορίνη θα είναι 21 ώρες και 10 λεπτά. Το κανονικό εισιτήριο κοστίζει από 74,70 ευρώ/άτομο, ενώ για τα οχήματα 145 ευρώ. Στις κρατήσεις εισιτήριων από όλα τα λιμάνια αναχώρησης προς όλους τους προορισμούς, η εταιρεία προσφέρει έκπτωση 30% όταν εκδίδεται μετ’ επιστροφής εισιτήριο (round trip).

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη