15.3 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τηλεοπτική πρεμιέρα απόψε για το Santorini Experience

Share

Για απόψε Δευτέρα 19 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η τηλεοπτική πρεμιέρα του ντοκυμαντέρ με τις καλύτερες στιγμές και εντυπωσιακά πλάνα από το Santorini Experience της προηγούμενης χρονιάς. Η προβολή θα γίνει στις 21:00 ώρα Ελλάδος από το Fox Sports, το οποίο είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova.

Αυτή τη χρονιά, το 3ο Santorini Experience θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 8 Οκτωβρίου 2017 στη Σαντορίνη. Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης σε έναν αγώνα 1,5 μιλίου (2,4χλμ.) από το Ηφαίστειο έως το παλιό λιμάνι των Φηρών, ενώ για τους λάτρεις του τρεξίματος το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές διαδρομές (5-10-15 χλμ.), με “φόντο” τις μοναδικές εικόνες του ηφαιστείου με θέα από την Καλντέρα καθώς και τους οικισμούς Ημεροβίγλι, Φηροστεφάνι και Οία.

[adning id="140783"]

Το Santorini Experience αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας, του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ) και του Ομίλου της Active Media και πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (K.O.E.).

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εδώ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη