Συναυλία και beach party την Τετάρτη στο Καμάρι

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, ο Δήμος Θήρας και ο ΔΑΠΠΟΣ διοργανώνουν την Τετάρτη 21 Ιουνίου στην παραλία του Καμαρίου (Καμάρα), ώρα 20:00, συναυλία με τους Roctapus και τους Walkman the Band. Επάνω στην άμμο κι ελάχιστα μέτρα μακριά από τη θάλασσα θα στηθεί ένα πάρτι με αγαπημένες μουσικές και μελωδίες από δύο μοναδικά συγκροτήματα, που ξέρουν πώς να μετατρέπουν κάθε συναυλία σε ένα αξέχαστο event.

Οι Roctapus είναι ένα τετραμελές σχήμα από τη Σαντορίνη με ήχους παραδοσιακούς, έντεχνους και διασκευασμένους σε ύφος ροκ, funk, jazz k ethnic, αποδίδοντας ένα νέο ηχόχρωμα πολλά υποσχόμενο. Την επιμέλεια της ενορχήστρωσης υπογράφουν οι Μανώλης Φύτρος, Γιάννης Σιβρίδης, Γιάννης Κουέλης και Κυριάκος Φωτιάδης.

Οι Walkman the band είναι μια από τις καλύτερες cover band στην χώρα κι έχουν πραγματοποιήσει εκατοντάδες εμφανίσεις σε γνωστά stages και clubs της Αθήνας και όχι μόνο. Με ασταμάτητη ροή, ενέργεια και πάθος στη σκηνή παίζουν Pop, Rock, Disco, Reggae, Latin, Rock n roll, δημιουργώντας ένα non-stop-mix με Ελληνικές και ξένες διασκευές κυρίως της δεκαετίας του ’90.

Επίσης, την ίδια μέρα, Τετάρτη 21/6, στις 20:00 στην πλατεία Παναγίας Πλατσανής στην Οία, η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Θήρας θα παρουσιάσει ένας μέρος του προγράμματός της υπό την ενορχήστρωση του αρχιμουσικού Μιχάλη Γεροντάκη. Σε ορισμένα τραγούδια θα συμμετέχει και η χορωδία υπό τη διεύθυνση της Στέλλας Καραμπεροπούλου.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων στη Σαντορίνη για την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, στις 21-23 Ιουνίου είναι διαθέσιμο εδώ.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη.

Print Friendly, PDF & Email