Τιμητική βράβευση στον Μ. Ηλιόπουλο της Seajets για την προσφορά του στους πληγέντες στο Μάτι

Για τη συνολική του προσφορά στους πληγέντες από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι πριν ένα χρόνο, στις 23/7/2018, βράβευσε ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κος Ευάγγελος Μπουρνούς τον κο Μάριο Ηλιόπουλο της Seajets, σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά εκδήλωση.

Η συνδρομή του κου Ηλιόπουλου ήταν άμεση από την πρώτη στιγμή, καθώς με τις σωστικές λέμβους και το πλήρωμα των πλοίων της Seajets, σε συνεργασία με τους τοπικούς αλιείς περισυλλέχτηκαν 600 και πλέον άνθρωποι που είχαν καταφύγει στη θάλασσα για να σωθούν. Επίσης, τις πρώτες μέρες μετά το τραγικό συμβάν, μίσθωσε γερανούς και μεταφορικά μέσα προκειμένου να ανοιχτούν οι δρόμοι στο Μάτι και στο κόκκινο Λιμανάκι και να επαναλειτουργήσει το οδικό δίκτυο της περιοχής, συνεισέφερε σε είδη σίτισης για τους πληγέντες, ενώ προσέφερε ψυχολογική στήριξη σε μικρά παιδιά σε συνεργασία με τη Seajets μέσω εκδηλώσεων.

Θυμίζουμε επίσης πως στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς η Seajets διέθεσε πέρσι μέχρι το τέλος της σεζόν το 10% του καθαρού ναύλου κάθε επιβάτη που ταξίδεψε με το Tera Jet σε όλα τα δρομολόγια από και προς τη Ραφήνα για την ανοικοδόμηση/αποκατάσταση και λειτουργία των περιοχών που πλήγηκαν.

Μέσω όλων των παραπάνω πρωτοβουλιών, ο κ. Ηλιόπουλος και η οικογένειά του αναδεικνύουν για ακόμη μια φορά το βαθύ αίσθημα συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Η κοινωνική ευαισθησία πρέπει να αποτελεί πρότυπο για όλους μας, στο όραμα για την ένδοξη πατρίδα μας…” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κος Ηλιόπουλος κατά τη διάρκεια της τιμητικής βραδιάς.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη