Τιμώμενη περιφέρεια στο Φεστιβάλ Μελιού το Νότιο Αιγαίο

Την τιμητική της θα έχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο 10o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην Αθήνα, 7-9 Δεκεμβρίου 2018, με την συμμετοχή 27 παραγωγών από 10 νησιά.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της  Παρασκευής 7/12 από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα, Φιλήμονα Ζαννετίδη.

Στο Φεστιβάλ, συμμετέχουν παραγωγοί από την Ρόδο, την Κάλυμνο, την Κάρπαθο, την Χάλκη, την Λέρο, την Πάρο, την Κέα, τη Νάξο, την Αμοργό και την Τήνο, φιλοδοξώντας να προβάλουν και να προωθήσουν στις αγορές τα προϊόντα τους.

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα. Αποτελεί τον τόπο συνάντησης των ανθρώπων της μελισσοκομίας και έναν άριστο τρόπο για την προβολή του Ελληνικού μελιού τόσο στους χώρους εστίασης και εμπορίας όσο και στο καταναλωτικό κοινό, που κατακλύζει κάθε χρόνο τους χώρους της έκθεσης.

Στόχος και του φετινού Φεστιβάλ είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού, κυρίως των μικρών παραγωγών και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης. Επιπλέον, αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here